2777
2789
عنوان

کمکم کنید

45 بازدید | 5 پست

من هیچ مشکلی ندارم تو زندگیم ولی نه کاری میکنم تو خونه هیچی.صبح از خواب بیدار میشم و همیشه هم تو خونه هستم و نه کاری میکنم نه به پوستم نه به اندامم نه کتابی نه ورزشی هیچی نه اخلاقی نه برنامه ای نه هدفی هیچی.نه اخلاقی دارم نه با شوهرم وقت میزارم نه باهاش حرف میزنم.غذا هم مادرم آماده میکنه من فقط میخورم.مغز هم ندارم نه مهارتی بلد هستم هیچی نه آرایشگری نه خونه داری هیچی نه فیلمی نگاه میکنم نه آهنگی گوش میکنم کلا روزهام بیهوده میره.فقط میخورم میخوابم نه با دوستام وقت میزارم نه تفریح میرم.بخدا هرکسی جای من باشه زندگیشو شاد میکنه تو بهشته فکر میکنه.چون شوهرم هم بهم پول هم میده میگه برو ورزش کن برو به خودت برس ولی من انگاری یه چیزم کمه مشکلم چیه خودم با خودم مشکل دارم 

همه هزار تا مشکل دارن .با هزار تا مریضی و گیر خانواده ی شوهر و جاری و خواهر شوهر و ....و هزار تا مشکل ولی من این زندگی رو برای خودم جهنم کردم 

واقعا هیچ مشکلی ندارم ولی دنیامو برای خودم جهنم کردم.

من موندم اینهایی که واقعا خدا نکرده مشکلشون شدید هست چجوری با امید و انرژی زندگی می‌کنند ولی من بخدا مشکلم جدی نیست فقط تنبل و هوشم ضعیفه و دوستی ندارم و اخلاقم بده و سیاست ندارم اینهارو رفع کنم بخدا خوشبخت ترین آدم جهانم.

خواهرانه کمکم کنید چون من واقعا موندم چیکار کنم من چرا اینجوریم

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی..

سعی کن بری پیش تراپیست 

و از کارای کوچولو شروع کن صب بیدار میشی تو خونه اهنگ پلی کن بشین خونه رو مرتب کن غذا درست کن 

با عشق اینکارا رو انجام بده بعدش خو به خود خوشت میاد 

ولی اول خودتو مجبور کن 

نزار زندگیت تلخ بگذره 

شما الان همسر دارین اونم خب طبیعیه که خوشش بیاد خانومش به خودش برسه نزارین که حسرت بخوره..و ناراحت بشه

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی..سعی کن بری پیش تراپیست و از کارای کوچولو شروع کن صب بیدار میشی تو ...

از بچگیم اینجوری بودم

گناه داره شوهرم ولی ذاتم اینجوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودتم میگی داری اذیت میشی..به هر حال اگه خودت مایلی باید یه تغییری ایجاد بشه تو زندگیت

با قرص خوردن درست میشه 

کسی تو دوستات یا آشنایان میشناسی 

انگاری چیزی تو مغزم نمیزاره لذت ببرم از زندگی کلا از بچگیم اینجوری هستم میگم نکنه یه چیزی تو مغزم کمه.

نه دوستی دارم نه با کسی رفت و آمد میکنم همش خونه هستم.چون بیرون هم میرم کسی ناراحتم کنه میگم تو خونه بمونم

چیکار کنم 

با قرص خوردن درست میشه کسی تو دوستات یا آشنایان میشناسی انگاری چیزی تو مغزم نمیزاره لذت ببرم از زندگ ...

به خودت اینقد تلقین نکن..

شما سالمی فقط شاید انگیزه نداری خودت باید تو خودت انگیزه و عشق ایجاد کنی به خاطر زندگیت مهم تر از همه به خاطر خودت وقتی مجبورا برای خودت وقت بزاری فقط یه بار امتحانش کن میفهمی‌‌ چی‌ میگم بعدش خود به خود علاقه پیدا میکنی حالتم بهتر میشه

بعضی وقتا پیشنهاد بده همسرت برین بیرون 

پیاده روی کنین 

برین رستوران 

میدونم زندگی سخت شده از هر نظر ولی خب بازم قشنگیاشو داره به نظرم