من هیچ مشکلی ندارم تو زندگیم ولی نه کاری میکنم تو خونه هیچی.صبح از خواب بیدار میشم و همیشه هم تو خونه هستم و نه کاری میکنم نه به پوستم نه به اندامم نه کتابی نه ورزشی هیچی نه اخلاقی نه برنامه ای نه هدفی هیچی.نه اخلاقی دارم نه با شوهرم وقت میزارم نه باهاش حرف میزنم.غذا هم مادرم آماده میکنه من فقط میخورم.مغز هم ندارم نه مهارتی بلد هستم هیچی نه آرایشگری نه خونه داری هیچی نه فیلمی نگاه میکنم نه آهنگی گوش میکنم کلا روزهام بیهوده میره.فقط میخورم میخوابم نه با دوستام وقت میزارم نه تفریح میرم.بخدا هرکسی جای من باشه زندگیشو شاد میکنه تو بهشته فکر میکنه.چون شوهرم هم بهم پول هم میده میگه برو ورزش کن برو به خودت برس ولی من انگاری یه چیزم کمه مشکلم چیه خودم با خودم مشکل دارم
همه هزار تا مشکل دارن .با هزار تا مریضی و گیر خانواده ی شوهر و جاری و خواهر شوهر و ....و هزار تا مشکل ولی من این زندگی رو برای خودم جهنم کردم
واقعا هیچ مشکلی ندارم ولی دنیامو برای خودم جهنم کردم.
من موندم اینهایی که واقعا خدا نکرده مشکلشون شدید هست چجوری با امید و انرژی زندگی میکنند ولی من بخدا مشکلم جدی نیست فقط تنبل و هوشم ضعیفه و دوستی ندارم و اخلاقم بده و سیاست ندارم اینهارو رفع کنم بخدا خوشبخت ترین آدم جهانم.
خواهرانه کمکم کنید چون من واقعا موندم چیکار کنم من چرا اینجوریم