2777
2789

از یه سایت چیدمان دکوراسیون منزل اومدم کمک بگیرم عکس پزیراییمو گذاشتم خواستم برام بچینه یه عکس خونه اصیل ایرانی تقریبا برام درآورد ویه عکس دیگم پایینش داده بود یه زن ومرد ل.خ.ت رو تخت تو یه وضعیت خیلی خراب که همه جاشون دیده میشه نشون داد

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
خخخخخخخخبفرست بیادد😂 با سانسور

اصلا حالم بهم خورد خاک برسرشون این چیه آخه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخخخبفرست بیادد😂 با سانسور

نمیشد سانسور کرد زیادی خراب بود،بچم کنارم بود اصلا چندثانیه گیج شدم نفهمیدم چجوری اومدم بیرون

😂عجب هوش مصنوعی منحرفی

بی نهایت آخه چیدمان پذیرایی چه ربطی به این مزخرفات داره

هوش مصنوعی خودش همچین چیزا رو سانسو میکنه حتی شما بفرستی قبول نمیکنه ازت .. بعیده کدوم مدل بود؟

بزنین چیدمان وسایل منزل به کمک هوش مصنوعی میاد

جواب اینو نده دروغ میگه من میشناسمش بیماری جنسی داره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

جواب اینو نده دروغ میگه من میشناسمش بیماری جنسی داره

من تاپیکای قبلشو الان نگاه کردم آره واقعا طرف مریضه حرفاش یکی نیست یه جاگفته سه تابچه داره یه جاگفته یکی داره

فیتیش داره فکرکنم

این کاربری که در مورد پوشک کردن شوهرش تاپیک می زنه بیمار جنسی هست برو بقیه تاپیک هاش نگاه کن یه بار می گه خواهر ۷ سالم پوشک می شه یه بار می گفت بچه دو ساله ام. الانم شروع کرده بگه شوهرم.

حواست باشه تو تاپیک هاش شرکت نکنی

چند ساله با کاربری های مختلف میاد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

این کاربری که در مورد پوشک کردن شوهرش تاپیک می زنه بیمار جنسی هست برو بقیه تاپیک هاش نگاه کن یه بار ...

آره عزیزم گفتن بچها،من تاپیکای قبلشو ندیده بودم