2777
2789
عنوان

خرید طلا

116 بازدید | 12 پست

خانوما من قصد خرید طلا دارم 3 تا النگو آینه ای 1 میل پسند کردم  1.7 وزن دارن با 7 درصد اجرت به نظرتون 4 تا النگو بخرم یا 3 تا النگو بخرم با بقیه پولم انگشتر یا دستبند ظریف بخرم البته النگو های دیگه هم بودن ولی اینا بیشتر به دلم نشستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستبند نخر میفته گم‌میشه دلت میسوزه سه تا النگو با ی انگشتر

دقیقا اتفاقی که برای دستبندم افتاد💔

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

منم از این بابت نگرانم ولی طلا فروشی گفت باسلیقه استفاده کنی چیزی نمیشه🤔

چرت گفته 

النگو مدام تو دسته 

کارتی خونه هست ممکنه بخوره به این ور اون ور 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
انگشتر میخوام کارتیه بخرم مامانم میگه قشنگ نیست ، دستبند بخر

خوبه ک

دستبند من‌گم‌شد ظریفم‌بود بخاطرهمین میگم‌نخر کلا دستبند قفلش باز شه دگ‌مال تو نیس هرجا افتاد هرکی پیدا کرد صاحبش اون میشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

دستبند نخر میفته گم‌میشه دلت میسوزه سه تا النگو با ی انگشتر

تا ابد حق .من دستبدم گم شدا😔😔😔

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚