2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی که با گوشت و استخون لمس کردمش اینکه هرچقدر زشت باشی وقتی اعتماد به نفس داشته باشی و حرفات به ...

واقعا چه همجنس چه مخالف 

Winner takes it all 

مهم نیست چقدر مودب و مهربون باشی

🐈🐕🌙💖

یه چیزی که با گوشت و استخون لمس کردمش اینکه هرچقدر زشت باشی وقتی اعتماد به نفس داشته باشی و حرفات به ...

آفرین دقیقا منم همینطور 

من قبلا همین قیافه حتی بهترشو داشتم آخه الان لاغرتر هم شده عین معتادا ولی قبلا اعتماد بنفسم تا قعر جهنم پایین بود و از خودم متنفر بودم دقیقا رفتار آدمای اطرافم حتی مادرم و آدمای رندوم ناآشنا هم باهام مث بدبخت بیچاره ها بود چند ماه روی خودم کار کردم کاش رها نمیکردم، قشنگ هر کس میدید میگفت چیکار کردی پوستت خوب شده روشن شده و... فقط استرسم و تنفرم و ناراحتیم کمتر شده بود ، سرمو بخاطر زشتی پایین نمینداختم زبان بدنم یکم بهتر شد کمتر آب میرفتم و کمتر مسخره شدم 

یه مدت بهتر شدم ولی باز دارم سقوط میکنم چون یه سال و نیمه رها کردم باز پر استرس و افکار منفی شدم اما هنوزم از قبل از شروع بهترم

❌لایک نکنید🚫

چرا زشتی؟ پوستت بده؟ لاغری؟ 

یچیزیکه دیدم تو‌دانشگاه 

من خیلی زشتم خب 

ولی همونقدر هم ارتباطاتم و اعتمادبه‌نفسم افتضاحه 

و همونقدر چهره چندش طور میشه😂 حالتشو میگم، یعنی میمیک صورت خوب نیست حس خوبی نمیده خودم دارم از خودم فرار میکنم و ناخودآگاه کاری میکنم بقیه هم ازم فاصله بگیرن

بعضیا چهره شاید خوشگلی ندارن ولی سخصبتشون اعتمادبنفسشون جذابه اصن میمیک صورت طوریکه حرف می‌زنن و خودشونو اظهار میکنن دیگه چهره به چشم نمیاد آدم دوست داره همش اطرافش ازین آدمای خوش انرژی و خون گرم باشه

❌لایک نکنید🚫

زشتی یه طرف ماجراست 

یک بخش دیگه روح وروان هست ،خانواده ،تحصیلات،تفریحات  ،امکانات مالی ،...

مثلاعشق واحترام اطرافیان ،عزت نفس واعتمادبه نفس رابالامیبره 

امکان مالی ،استایل شمارابهترمیکنه،اگرزیبایی ۱۰ باشه ۹ تاامتیازاستایل ولباسه 

،تحصیلات ومهارت ها ،برای شماامتیازهست و....

تفریحات روحیات شماوخلق شماراجهت می دهد....

تمام ماجرازشتی نیست ،هرکدام اینامی تونه ازسختی این موضوع وبزرگ بودن وشدتش کم کنه یاحتی زیادش کنه .