2777
2789
عنوان

وای نگا چی ریپلای کرده 😲

78 بازدید | 15 پست

من از زانو به پایین که رو تردمیل دارم راه میرم فیلم گرفتم از زاویه نزدیکه و فقط کفشم و یه کوچولو ساق پاهام تو کادر مشخصه ، با یه موزیک و تاریخ و ساعتی که رو فیلم‌ گذاشتم.

بعد یکی خندیده ریپلای کرده کفش نو مبارک

نکنه همه فکر کنن بخاطر کفشم استوری گرفتم که نشونش بدم؟ 😐😐😐 چون یه جورایی فقط کفشم تو کادره.

کفشم خوشگله ولی هدفم اصلا اون نبود. 😐

دلم میخواد این حرفشو استوری کنم بنویسم : 😂‌ من حتی یه درصد هم به این موضوع فکر نکردم.

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا اون یا اسکل بوده یا میخواسته اذیتت کنه

بعد جالبه بهم میگه مطمئن باش صددرصد هر کی ببینه همچین فکری میکنه که میخوای کفشتو بکنی تو چشمش

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.
آره بابا ولش کن یارو اسکل بوده😂

اخه زاویه انقد نزدیک بود فقط کفشم مشخص بود حتی تردمیلم مشخص نبود 😂

چقد این لحظه بده 😭😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چرا 😂😭

درکت میکنم

فک کن یکاریو انجام دادی

بعد یهو بعدش که همه دیدن با یه صحنه مثل همین ریپلای میگی نکنه بقیه فکر کنن من قصدم این بوده و خجالت بکشی 😂😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

درکت میکنمفک کن یکاریو انجام دادیبعد یهو بعدش که همه دیدن با یه صحنه مثل همین ریپلای میگی نکنه بقیه ...

اره 😂