2777
2789
عنوان

ازدواج

162 بازدید | 19 پست

دوستای گلم لطفا هر ختم و چله ای برای ازدواج دیدین نتیجه داده بگین لطفا فقط نصیحت نکنین که ازدواج بده و ... نظر هر شخصی محترمه فقط من رو ناراحت تر از اینی که هستم نکنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعابگیر

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس

من چله برنداشتم فقط یادمه یکبار حرم بودم دعا کردم کسی که آینده ایی دارم و میتونم بهش تکیه کنم سر راهم بگذار و شد 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نمیشناسم فرد مطمئنی رو شما کسی رو میشناسید؟؟

من خودم گرفتم ولی خب گرون میگیره

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز