2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من چندماهی میشه با پسر عموم نامزد کردم و خیلی دوسم داره منم خیلی دوسش دارم امروز صبح قبل از اینکه بره سرکار اومد خونمون باهم یکم نشستیم بعداز دوساعت گفت من میرم بعداز یک ساعت خواهرم بهم زنگ زد و بهم گفت بروبرای بچم لوازم تحریر بخر منم رفتم برای بچه خواهرم خرید کنم یهو اتفاقی ماشین نامزدم رو دیدم که ازش پیاده شد و رفت تو طلا فروشی رفتم در طلا فروشی دیدم داره نگاه میکنه که بخره منم ی جا وایستادم بعداز یک ربع اومد بیرون دیدم ی جعبه دستش هست و طلا خریده اون لحظه اتیش گرفتم رفتم تو ی کافه نشستم کلی گریه کردم بعدش بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت سرکارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی داغونممممم خواهر ها چون من از ازدواج قبلیم خیانت دیدم و الان نابود شدم همش کارم گریه هست نمیدونم برای کی طلا خریده خیلی داغوووونم اصلا فکرشم نمیتونم بکنم که بامن همچین کاری بکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شاید برای تو خریده...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای

هیچ حرکتی نزن ضایع نکن فعلا صبر کن تولدت اینا نزدیک نیست؟ قبلا واست همچین کادویی خریده؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

عجله نکن شاید برای توعه 

والا میگفتن فردا روز عشقه نمیدونم دقیق 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖