2777
2789
عنوان

کیا شکست عشقی خوردن😭

224 بازدید | 25 پست

میگم شمام مدام بهش فکر میکنید؟💔😐

ینی من در هر لحظه تو فکرمه🥲

هی هر کاری میکنم میگم کاش الان بود همش کنار خودم تصورش میکنم🙂

خیلی خودمو سرزنش میکنم ک ایقد بهش فکر میکنم

اصن اعصابم خورد میشع😐😐

میگم بابا مگه اون به فکر توئه ک تو خودتو بخاطر اون افسرده میکنی

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

زمان همه چیو حل میکنه عادی میشه برات فقط گاهی ممکنه باز حالت گرفته بشه اونم گاهی زمان درستش میکنه

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دوست پسرم کات کردیم یعنی یه لحظه از فکرش در نمیام با اینکه می‌دونم مزاحم خانم متاهل شده ولی بازم به فکرشم 

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

باگذر زمان همه چی حل میشهحل نشد قطعااااا کمرنگ میشه

گفتنش خیلی راحته خیلی.

با گذشت ۷ ماه هنوزم بخاطرش شبا گریه میکنم.

روزای اول هیچی نمیفهمیدم رفته رفته بدتر و افسرده تر میشم.

بخدا گفتن این جمله راحته.

حتی میگن نفر بعدی بیاد فراموش میشه، بهترش میاد.

اینا همه اش حرفه بخدا هیچی اون نمیشه.

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

گفتنش خیلی راحته خیلی.با گذشت ۷ ماه هنوزم بخاطرش شبا گریه میکنم.روزای اول هیچی نمیفهمیدم رفته رفته ب ...

درست میشه من بعد یک سال و نیم  تازه کنار اومدم.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍