2777
2789
عنوان

کاش میتونستم کاری بکنم 🥺

181 بازدید | 24 پست

سلام خدا جونم اینجا مینویسم که ببینی داداشام از برج یازده پارسال تا حالا بیکارن خدا جونم خودت کمکشون کنه به کسی نمیتونم بگم گفتم اینجا بگم مامانم خیلی غصه میخوره خدایا خودت کمکشون کنه اونا بچهای خوبین خودت کمکشون کن 🥺

انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمی‌خواهد اتاقش را ترک کند 🤍

مملکت ریده

دعا کن از ایران برن

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مملکت ریدهدعا کن از ایران برن

چی بگم هیچ جا نمی‌تونیم بریم هیچ‌جا 🥺🥺🥺

انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمی‌خواهد اتاقش را ترک کند 🤍

دعا کنید براشون هرکی دید تاپیکمو من خواهرم و دستم کوتاه یکی از داداشام متاهل هست و بدتره🥺

برن شوفری تریلی خیلی عالیه

چی بگم نمی‌دونم خدا کنه فقط یه روزی حلال پیدا کنن 

کار زیاده کجایین شما

ما شهرمون کار زیاده نمی‌دونم چی شده که هر کاری میرن جور نمیشه من مال یزدم عزیزم 

چرا بیکارن شغلشون که بد نیس

میگم نمی‌دونم به خدا چرا اینجوری شدم از پارسال عروسی داداشم که بود بعد از اون اصلا همه چیز بهم ریخت همه چیز از کار بیکار شدن داداش کوچیکه تصادف بدی کرد پاش داغون شد تا الان

کجای یزدین؟

مال یکی از شهرستانهای یزد هستم خود یزد نمیشینم اینجا شهرک صنعتی زیاده ولی میگم یا نمی‌رن یا جور نمیشه