2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیفهمه

128 بازدید | 12 پست

ناخواسته بچه سومم حامله شدم از قبل افسردگی داشتم الان بدتر شدم. ویار هم که دارم درکنارش از اون دوتا بچه هام مراقبت میکنم 

دلم توجه میخواد اینکه یکی بشینه باهام حرف بزنه

تا میام با شوهرم حرف بزنم تبدیل به دعوا میشه

شوهرم الان ولم کرده رفته خونه مادرش اصلا انگار نه انگار که من حامله ام 

خانواده شوهرم که خوب بلدن چطور دعوای ما دوتا رو بیشتر کنن.

به نظرتون شما جای من بودید چیکار میکردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما تو این دوران حساس میشن،بعضی وقتا حس افسردگی دارن،درد دارن،اذیتن،متاسفانه بعضی مردا این چیزا رو نمیتونن درک کنن و اعصابشون از این حالتا خرد میشه بدتر دعوا میشه 

من به شوهرم میگم اگه مردا میخواستن بچه بیارن نصف بچه هم نمیتونستن بیارن نسل انسان منقرض میشد

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خانما تو این دوران حساس میشن،بعضی وقتا حس افسردگی دارن،درد دارن،اذیتن،متاسفانه بعضی مردا این چیزا رو ...

بله واقعا من تو بارداری سومم فشارخونی هم هستم

اصلا دست خودم نیست زود عصبی میشم ولی با یک توجه خیلی کوچیک آروم میشم 

چند ماهته، بهتره اصلا محلش نزاری با بچه ها پیتزا سفارش بده اهنگ بزار ما زنا یاد گرفتیم خودمون حالمون ...

۵ ماه. افسردگیم به خاطر همینه که با بی‌پولی این آدم ساختم

تو شرایطی نیستم که بخوام خوش بگذرونم با این ویاری که دارم.

بله واقعا من تو بارداری سومم فشارخونی هم هستماصلا دست خودم نیست زود عصبی میشم ولی با یک توجه خیلی کو ...

جالبیش اینه من برا شوهرم توضیح هم میدم،ولی اصلا درکی ندارن،واقعا هم درکش سخته براشون،من به شوهرم میگفتم اسید معدم میاد بالا اذیتم،میگفت اصلا نمی‌فهمم چی میگی،کمردرد و ...،اصلا درکی از این چیزا ندارن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ممنون عزیزم خداکنه یه معجزه بشه

والا من تو همین نی نی سایت 

دیدم

خانم با ی بار اقتدار دادن

فهمید چقدر تاثیرش رو شوهرش زیاد بوده

و خوب شده رفتارت

ولی اقتدار دادن باید با انتقاد به موقع همراه باشه

که رفتار اشتباه مرد هم با مرور اصلاح بشه

هم اوایل اقتدار دادن کمی، باید مبارزه بنفس مرد

تا کار جلو بره

مثلا من بعد یکستل اقتدار دادن

اگه امروز سکوت نمیکردم، و جواب حرف اشتباه شوهرم... سکوت نمیکردم

دعوامون میشد.... بعد سکوت من

از سر کار زنگ زد.... لیست خرید بفرست برام

چون خیلی مغروره... معذرت خواهی نمیکنه

والا من تو همین نی نی سایت دیدمخانم با ی بار اقتدار دادنفهمید چقدر تاثیرش رو شوهرش زیاد بودهو خوب شد ...

نمیدونم بخدا میخواستم میریم رو بزارم اجرا گفتم شاید آدم بشه 

خیلی دلم میخواد زندگیمو نگه دارم کلافه شدم دیگه

شوهرم دست خودم نیست که بتونم هرطور میخوام باهاش رفتار کنم خانوادش نمیزارن خیلی دخالت می‌کنند

نمیدونم بخدا میخواستم میریم رو بزارم اجرا گفتم شاید آدم بشه خیلی دلم میخواد زندگیمو نگه دارم کلافه ش ...

تاپیک 

یکی مونده به آخرم بخون گلم

ذخیره اش کن

وقتهایی که خسته میشی بخونش

تایپیک اقتدار دادن به همسر