2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم طول سرویکس کم باشه دکترت سرکلاژت میکنه دهانه رحم بسته تا نزدیک زایمان معلومه که می مونه ان شاءال ...

خیلی نگرانم.به من گفت استراحت نسبی داشته باش بعد دو هفته برد سونو واژینال.خیلی دلم شور میزنه

شما این مشکل رو داشتین؟

سونو رو پیش متخصص زنان بردم.گفت فقط یه استراحت نسبی داشته باش تا دوهفته دیگه دوباره برو سونو دلم شور ...

نگران نباش اگه خیلی کم بود بهت قرص و شیاف میداد یا می‌گفت باید سرکلاژ کنی.  احتمال زیاد با استراحت حل میشده که اینطور گفته

آره خوبه. نگران نباش انشاا... تا هفته دیگه بری بگه دیگه نیاز نیست استفاده کنی

خدا از دهنت بشنوه.بچه مدرسه ایی دارم از زندگی افتادم.ممکنه طولش زیاد بشه.من خیلی پیاده روی میکردم قبلش الان همش دراز میکشم

خدا از دهنت بشنوه.بچه مدرسه ایی دارم از زندگی افتادم.ممکنه طولش زیاد بشه.من خیلی پیاده روی میکردم قب ...

آره انشاا... استراحت کن طول سرویکس هی تغییر میکنه. فعلا یه مدت کار و تمیزی بذار کنار خودت و بچه مهم ترین

آره انشاا... استراحت کن طول سرویکس هی تغییر میکنه. فعلا یه مدت کار و تمیزی بذار کنار خودت و بچه مهم ...

مممنونم مهربون

جسارتا شما هم این مشکل رو داشتین.زایمانتون به موقع بود؟

خیلی نگرانم.به من گفت استراحت نسبی داشته باش بعد دو هفته برد سونو واژینال.خیلی دلم شور میزنهشما این ...

نگران نباش عزیزم برات خوب نیست نه من طول سرویکسم متوسط بود ولی منم همش نگران بودم که بیفته آخرش هم همون بچه که فکر میکردم میفته، طبیعی نیومد و سزارین شدم 

شیاف جای بچه رو محکم میکنه و اگه لازم باشه سرکلاژ میشی در نهایت 

نگران نباش عزیزم برات خوب نیست نه من طول سرویکسم متوسط بود ولی منم همش نگران بودم که بیفته آخرش هم ه ...

خداروشکر که نی نی تون به موقع به دنیا اومد.خدا کنه برای منم همینطور باشه.طول سرویکس شما چند بود.؟استراحت و شیاف داشتین‌؟چه مراقبت هایی کردین؟