2821
2789
عنوان

هودی بخرم

74 بازدید | 12 پست

الان هودی مده بخرم؟ با شلوار شافل یا مام استایل؟ 

بعدش چیا مده؟ 😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عاشق هودی‌م واسم مهم نیست خز شه یا نه میپوشمش 😁

امسال هم از باشگاه یه هودی سفارش دادم امیدوارم بیادش خیلییی دوستش دارم😅

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

هودی مد پد نداره، بخر بپوش راحت، من خودم کلا به مد توجه نمیکنم، عاشق لباس ساده قشنگ و شیکم، هر لباسی بنظرم خوب باشه همونو میخرم به مد کار ندارم تو هم راحت باش😁

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

هودی مد پد نداره، بخر بپوش راحت، من خودم کلا به مد توجه نمیکنم، عاشق لباس ساده قشنگ و شیکم، هر لباسی ...

بسیار کار عالی ای میکنی👌🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

با شافل باید کوتاه باشه با مام بلند

ممنونتم🎀

عزیزم اهل کتاب خوانی هستید گلم

چطور عزیزم؟ 

گروه کتاب خوانی داریم چون

نه که خوشم نیاد ولی وقتشو ندارم:/