2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
جدی

احتمالش خیلییی کمه. چون باید زمان تخمک گذاری باشه ک اونم ۱۴ روز بعد پریودی. تقریبا بین دوتا پری

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالش خیلییی کمه. چون باید زمان تخمک گذاری باشه ک اونم ۱۴ روز بعد پریودی. تقریبا بین دوتا پری

خوب پس چه بهتر نخورم اصلا همش دارم قرص ارژانسی میخورم میترسم ضرر داشته باشه

عزيزم باردار بشى و بعد مجبورت كنه سقط كنى يا كل حاملگيتو بهت زهر كنه كه بدتره،قرص رو بخور اما تو يه موقعيت مناسب بشين با همسرت حرف بزن ببين بهانش چيه براى بچه دار نشدن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
عزيزم باردار بشى و بعد مجبورت كنه سقط كنى يا كل حاملگيتو بهت زهر كنه كه بدتره،قرص رو بخور اما تو يه ...

میگه نمیخوام اصلا حرفی هم نمیزنه تا باهاش خرف بچه رو میزنم اگه شاد شاد هم باشه یهو عصبی میشه😣من واسه خودم ناراحتم سنم داره میره بالا هفت ساله با شوهرمم

خوب پس چه بهتر نخورم اصلا همش دارم قرص ارژانسی میخورم میترسم ضرر داشته باشه

ضرر داره عزیزم نخور اورژانسی. 

شوهرم فقط ب فکر خودشه اصلا اهمیت نداره براش فقط میگه بچه نه

خب اون بفکر خودشه توهم بفکر خودت باش و نخور قرصارو طلیعی جلوگیری کنید خطرش کمتره واست