2777
2789

ترو خدااااا جواب منوووووو بدیینننن

۸ و نیم بوده اعتراض هامون هم بی فایده اگه دی ماه بی افتم خرداد و بی افتم شهریور باید برم کلاس هاش شرکت کنم؟ منظورم اینکه کلاس تجدیدی میزارن یا نه ؟ همون شهریور فقط میریم امتحان بدیم ؟ دهم هستم 

پارسال هم معلم ریاضی مون دیالیز می‌شود آخراش دیگه عمر شو داد به شما و مدیر برامون دبیر نیاورد گفت چون اهیمت و منایی هست دبیر نمیدن البته من اینطوری شودم بقیه از مدارس دیگن بعد بابام رفت آموزش پرورش شکایت کرد خود مدیر و دخترش و چند روز به امتحانات خرداد ریاضی مونده دبیر هنر مون امد ریاضی و جزوه وار گفت من هم هیچی نفهمیدم الان هم اصلا درک نمی کنم مطالب حتی حفظ هم نمی تونم کنم هیچی‌اصلا بلد نیستم فیلم های آموزشی رو هم نگاه میکنم بازم نمی فهمم کلاس تجدیدی میزارن ؟ یا فقط امتحان میدیم بدون کلاس تجدیدی دهم هستم متوسطه ی دوم ؟ شرایط تبصره چیه نمره مستمر هم تو ریاضی ندارن برگه خالی میدم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون های عقل رو باید حتما حتما بکشیم؟ من 4 تا دارم نکشیدم اذیت هم نمیکنن ولی خب نکشیدمباید بکشم؟

لزومی نداره بعضیا میگن خوب نیست بکشی مال من کاملا پوسیده بودن

من چندروز پیش کشیدم اصلا درد نداشت

بعد کشیدن درد داشت؟

باید حتما مسکن میخوردی

یا نذاشته خوب بی حس بشه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞