2777
2789

؟

شیرخشکیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

تا وقتی فقط شیر تنها میخوره دکتر من میگفت از ۸ بار در روز تا ۸ روز یک بار طبیعیه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

سیستم گوارش نوزادان مثل هم نیست 

یکی ممکنه هفت روزی یک بار دفع داشته باشه

یکی هم ممکنه روزی هفت بار 

من و دوستم بچه هامون هم سن بودن

بچه من چند روزی یک بار بود 

دوستم کلافه از اینکه روزی هشت مرتبه بچه دفع داره 

بچه هایی که دفع کمتری دارند

در عوض ادرار بیشتر دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی فقط شیر تنها میخوره دکتر من میگفت از ۸ بار در روز تا ۸ روز یک بار طبیعیه

هشت بار در روز اسهال نمیشه؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سیستم گوارش نوزادان مثل هم نیست یکی ممکنه هفت روزی یک بار دفع داشته باشهیکی هم ممکنه روزی هفت بار من ...

عزیزم چطوری روزی هفت هشت بار ؟

طبیعیه؟

آخه شنیدم میگن روزی بیش از پنج بار اینا اسهاله

هشت بار در روز اسهال نمیشه؟

نه دکتر میگفت سر هر سه تا بچه دکترای مختلف میگفتن 

البته الان یکی از دوستان گفت برای شیر مادره نمیدونم شیرخشکم همینه قانونش یا نه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
عزیزم چطوری روزی هفت هشت بار ؟طبیعیه؟آخه شنیدم میگن روزی بیش از پنج بار اینا اسهاله

طبیعی عزیزم 

اینطور نیست که هر دفعه حجم زیادی دفع داشته باشه 

نشنیدید گاهی قدیمی ها میگن بچه مثل بلبل 

با عرض معذرت یعنی هر چی بخوره

از اون طرف دفع هم داره

طبیعی عزیزم اینطور نیست که هر دفعه حجم زیادی دفع داشته باشه نشنیدید گاهی قدیمی ها میگن بچه مثل بلبل ...

آخه من نی نیم روزی یک بار دفع داره یعنی بده؟

آخه من نی نیم روزی یک بار دفع داره یعنی بده؟

اگر دقت کنی 

ادرارش زیاد هست اما 

عزیزم من سه بچه دارم

کوچیکه یک سالشه 

گاهی روزی یک بار داره

گاهی روزی دوسه بار 

نگران نباش 

همینکه اذیت نیست و دل‌پیچه نداره 

یعنی همه چی نرمال