2777
2789
عنوان

بیاین فکت

40 بازدید | 7 پست

‏ماه‌ها و سال‌ها در انتظار آدمِ درست بمونید، اما حتی یک دقیقه هم منتظر درست شدنِ آدم‌ها نمونید

خیلی جالبه ، شما معمولا حس ناکافی بودن رو از کسی میگیرید که از سرش هم زیادید.

واقعا گذشته‌ی سالم و تمیز طرف مقابل برام مهمه
‏اصلا نمیگم فلان کار رو نکرده باشه،اتفاقا همه‌چی رو تجربه کرده باشه ولی از نوع سالم و تمیزش

‏یه روزی آدمی که میترسیدی از دست بدی رو خودت حذفش میکنی

فکت
یه پسر خوب پسر خیلی بدیه که بلده چجوری لو نره

ولی دخترا از من به شما نصیحت
تو رابطه هاتون منطقی نباشید
 دهن طرفو سرویس کنید
پسرا دوس دارن 😔😂

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

این حرف گاندی رو سرلوحه ی تمام روابطتتون بزارید که می‌گه:
"تو نمی‌تونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه، اما می‌تونی طوری رفتار کنی آرزو کنه ای کاش درست رفتار می‌کرد."
همینقدر عمیق.

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

این خانم روانشناس یه حرف جالبی زد، گفت میدونی کی وقتشه از رابطه‌ت بیای بیرون؟ وقتی یهو حس میکنی که باید پارتنرت رو درست کنی، تغییرش بدی، نجاتش بدی یا به هر شکلی عوضش کنی، این یه نشونه مشخصه که این فرد برای تو نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان عاقل تر که میشید دیگه اینجوری تو رابطتتون فکر می‌کنید که:
"به جهنم که دوستم داری وقتی بلد نیستی باید چجوری باهام رفتار کنی و احترام بزاری."

راحت بگم؛
تو هم قراره با خونوادش ازدواج کنی، هم با وضیعت مالیش، هم قیافه‌‌ش، هم تروماهایی که تجربه کرده.
عشق صرفا چیز کافی و قانع کننده‌ای نیست!

همه اینایی که گفتی من با شوهرم تجربه کردم و کلا باید عوض بشه .البته بیشتر مردهای ایرانی باید سرشونو عوض کنن وگرنه هیچ جوره درست نمیشن مرد ایرانی جماعت زاده شده که ذهن زنارو سرویس کنه

همه اینایی که گفتی من با شوهرم تجربه کردم و کلا باید عوض بشه .البته بیشتر مردهای ایرانی باید سرشونو ...

متاسفانه بله