2777
2789
عنوان

باسلام

47 بازدید | 9 پست

بچه ها خرید داشتم با یکی از غرفه دار ها صحبت کردم من چون همراه بانک ندارم گفتم شماره کارت بده مستقیم واریز کنم قبلنم اینجوری واریز کردم برای خرید هام حالا طرف شمارشو داده میگه چشم میفرستم به این شماره پیام بده‌چیکار کنم به نظرتون

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمز پویا نداری یعنی؟ چون همراه بانک ربطی به خرید اینترنتی نداره

از خود باسلام‌اقدام کنم باید رمز پویا داشت که اونم بدون همراه بانک نمیشه من کلا رمز پویام فعال نیس باید مستقیم بریزم

از خود باسلام‌اقدام کنم باید رمز پویا داشت که اونم بدون همراه بانک نمیشه من کلا رمز پویام فعال نیس ب ...

پاشو برو فعال کن با atm دو دقیقه هم کار نداره خیلی بهتر ازه که جنس رو نفرسته چیزه دیگه بفرسته مشکل داشته باشه و دستت به هیچ جا بند نیست 

از خود باسلام‌اقدام کنم باید رمز پویا داشت که اونم بدون همراه بانک نمیشه من کلا رمز پویام فعال نیس ب ...

فردا برو رمز پویاتو فعال کن بعد خرید کن 

چون جنس مشکل داشته باشه نمیتونی پیگیری کنی 

تو خود باسلام هم نوشته اگر کارت به کارت کنی و جایی جز اونجا با فروشنده صحبت کنی خرید کنی اصلا پیگیری ...

نمیشه بدون همراه بانک از باسلام خرید کنم بدون ارتباط با فروشنده