2777
2789
عنوان

دستشویی ته حیاط

738 بازدید | 31 پست

عایا چون دشووری کاربر networkern ته حیاطشونه و ایشون ممکنه سنگ کلیه بگیره، من دیگه شبا پست ترسناک نذارم؟؟؟؟؟ عایا کار درستیست بازی کردن با روحیه کاربرا؟؟؟ اونم پسر مردم؟؟؟

شما بگید، اصلا دیگه بذارم یا نذارم؟؟ خودمم دیگه دلم رضا نیس

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😀😀

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

@networkern

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

من امشب تمام رماناتو یه جا خوندم چون دیروز بدیدم داستان و تو علاقه مندی گذاشتم وقت نکردم بخونم الان چند دقیقس شروع کردم ۱۱ تای اولو خوندم  

خودایی قشنگ بود ولی دشوری دارم استاتر تا دم در باهام میای  

ولی خیلی خوفن الانم عروس قجریو که اخری بود تموم کردم میترسم برم از توی لواشک بردارم باهام بیاد یکی به اونم میدم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من امشب تمام رماناتو یه جا خوندم چون دیروز بدیدم داستان و تو علاقه مندی گذاشتم وقت نکردم بخونم الان ...

خخخخخ امشبه رو سرکنی 100 سال زنده میمونی  

بچه ها یکی کمک کنه دست به دعاشید مردم شبها راحت به توالت برن  

یعنی دیگه قصه شب نداریم گریههههههه    

هرچندوقت یکبارمیذارم که تاثیر بدی رومون نذاره

هرچندوقت یکبارمیذارم که تاثیر بدی رومون نذاره

نه هر روز بزار من دوست دارم ادم سرگرم میشه هرکی میترسه بره نیاد    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)