2789
عنوان

گول خوردم از یه رویافروش

423 بازدید | 8 پست

گول خوردم! کلاه خیلی گشادی رفت سرم...

قطعا که خودم هم مقصرم، میتونستم یا ضرر نکنم اصلا، یا حداقل ضرر کمتری کنم!

یه دختری هست تو تلگرم، به اسم اریکا خسروی.

۱۷ سالشه! و چیزایی که از زندگیش نشون میده، این حسو میده که توی سن کم واقعا موفق و مستقل شده.

دوره ادمینی میفروشه، و میگه "تضمین میکنم بعد از آموزش خودم بهتون پروژه میدم. میگه آموزشام هم حجمش زیاد نیست و نکات مهم رو گفتم به‌جای حاشیه، پس زود تمومش میکنید و زود به درآمد می‌رسید."

یه سری حرفاش واقعااااا غیرمنطقی و غیرعقلانی بود به نظرم. ولی این خانوم، کاملا وارده چطوری قانعت کنه تا بتونی شک و تردیدها رو نادیده بگیری.

من چند ماه میشناختمش. به نظر دختر خوبی میومد و اعتماد کردم.

اون موقع دو تا دوره داشت به اسم‌های تیم ادمینی و گروه (آنالیز، سناریو و...)

واقعا جوری تبلیغ خودشو میکرد که ترغیب میشدی بری ثبت نام کنی. (رویافروشی درواقع)

گفت بار آخریه که ثبت نام تیم رو داریم، رفتم ثبت نام کردم. حدود یکی دو هفته بعدش، گفت میخوام گروه‌ها رو هم جمع بکنم و برم تمرکز کنم دوره جدیدی بسازم. من توی این هم ثبت نام کردم.

آموزش‌هاش ناقص و مسخره و آبکی بود. ولی میگفت آپدیت میشه و در حد چند دقیقه آموزش جدید گذاشت. تمرین و آزمون‌های فوق‌العاده مسخره میداد شرط میبندم خودش و ادمین پشتیبانش هم نمیدونستن جواب درستشون چی میشه. اصلا بعضی سوالا هیچ ربطی به ادمینی و پیج نداشت، به شعور انسان ربط داشت. فوق‌العاده غیر حرفه‌ای. و تضمین کرده بود پروژه میده! اما نداد! به بهونه "تموم نکردن همه تمرینا" و "خودت یاد نگرفتی بلد نیستی چرا پروژه بدم" و "هیچکدومتون آزمون رو خوب ندادید چرا درست نت برداری نمیکنید" 

چندوقت بعدشم دوره جدیدش رونمایی کرد به اسم کلاب

و میگفت خیلی زود به درامد میرسید و آموزش توسعه فردی و لایف استایل هم میدم. اگه پروژه ندادم میتونی بگی ناراضی هستی و همه پولتو پس بگیری.

همه‌ی این آموزش‌هاشم چرت بود! همه‌ی وعده وعید‌هاشم دروغ بود! یه رویافروش به معنای واقعی کلمه.

الان که پولو گرفته حتی جواب پیام هم نمیده، چه برسه به پول. هم واسه تیم هم واسه کلاب ضمانت بازگشت وجه داشت مثلا!

دیشب توی تلگرم جاییو دیدم که کل.اه.بر.دا.را رو معرفی میکرد. و دیدم اسم این خانوم توی اون چنل پین شده و همههههه از دستش شاکی بودن! (Let's FBI)

چند تا چنل دیگه توی تلگرم هستن که مالباخته هستن و اینا رو میگن و کلی هم عکس‌گذاشتن. ولی خیلیا ممکنه نبینن. گفتم بهتره توی سرچ گوگل هم بتونن متوجه شن و گول نخورن.

الان هم داره دوره جدیدشو تبلیغ میکنه ولی لطفا اگر دیدید گولشو نخورید شماها!

این خانوم میخواد مهاجرت بکنه. پول دانشگاه و خونه و وسایل خونشو، پول عمل بینیشو! همه چیزشو همین شکلی درآورده. الانم داره زور میزنه که قبل از رفتنش، تا میتونه از مردم پول بِکَنه و بعدش فلنگو ببنده.

من همیشه میگفتم مگه میشه مردم انقدر ساده خام بشن پول بدن؟ دیدم که میشه... من که سرچم کردم (ولی باید بیشتر سرچ میکردم!) و چون چیزی ضدش ندیدم اعتماد کردم.

تازه هفته‌ی پیش برای اولین بار تاپیکی دیدم که اسم این اریکا خسروی توشه و داره میپرسه آیا قابل اعتماده یا خیر. الانم فک کنم من دومین تاپیک هستم که اسم این خانم دزد رو میارم و میگم تو رو خدا اگر جایی اسم این بشر رو دیدید اعتماد نکنید. (بشر؟؟؟)

اصلا هرجای دیگه هرکاری خواستید بکنید بیشتر دقت کنید! میدونم خیلیا حتی میشینن قضاوت میکنن کسایی رو که گول خوردن. ولی شما هرگز جای اونا نیستید! صرفا بعضیا کمتر آگاهن و بعضی بیشتر آگاهن، بعضیا باتجربه‌ترن، بعضیا کلا محتاط‌ترن. حق ندارید قضاوت کنید. یه جمله هست میگن اگه کسیو قضاوت کردی انقد زنده میمونی تا همون موقعیت و شرایط رو تجربه کنی. :)

الان خواسته من از شما اینه که اول گول این آدمو نخورید

دوم اینکه چنلش رو ریپورت کنید، اکانتش رو ریپورت کنید بلکه بپره و نتونه بیشتر از این مال مردمو بخوره

و سوم اینکه اگر کسی هست راهنمایی کنه چطور میشه از قانونی اقدام کرد و شکایت کرد؟

توی سایت دادستانی توی بخش فضای مجازی کلاهبرداری رو زدم. منظورم پیگیری جدی واسه اینه که پولمو پس بگیرم ازش، ایا میدونید چطوریه

دوده ادمینی ی زمانی زیاد بود و خوب

الان دیگه نه 

برو پلیس فتا 

منم سال ۴۰۲ گول خوردم ۵۰۰ دادم ب حانا  همون ریحانه حسین زاده  

ولی خب اهل شکایت نبودم 

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوده ادمینی ی زمانی زیاد بود و خوب الان دیگه نه  برو پلیس فتا  منم سال ۴۰۲ گول خوردم ۵۰ ...

ای خدا... چطوری دلشون میاد؟

من توی تلگرم که ازش شاکی بودن، دیدم بعضیا مجازی شکایت کردن ازش. نمیدونین این چطوریه؟ ینی مثلا همین پلیس فتا سامانه مجازی چیزی داشته باشه چک کنه مثل همون دادستانی؟

چون میدونم برو و بیا داره و الان از نظر فیزیکی نمیتونم اینکارو کنم ترجیحم مجازیه 🙃

دسته جمعی برید دفتر قضایی و پلیس فتا شکایت کنید.

من دیر رسیدم به اون جمع. اونا قبلا با هم اینکارو کردن. من الان نه کسیو میشناسم که برم نه فیزیکی توان برو بیاشو دارم. اگر بشه مجازی پیگیری کرد خیلی بهتره

چقدر پرداخت کردین؟

فک کنم نوشته بودم توی متنم

درمجموع بیشتر از ۴ میلیون، همشو یه جا ندادم توی چیزای مختلفش شرکت کردم

ولی خب فاصله زمانی نداشتم که وسطش بفهمم دزده و بیشتر بهش پول ندم :)

کاش توی عنوان میزدی که با سرچ بالا بیاد

والا من زیاد وارد نیستم به اینجا 😅

امروز اومدم ثبت نام کردم که صرفا اینو بنویسم بمونه...

ولی خب اسمشو بذارن کنار نی نی سایت میاد دیگه مگه اینطوری نیست؟ منم همین شکلی دیدم یه نفر‌ هفته پیش اسم این خانمو آورده ولی توی عنوان نبود🤔

نمیدونم الان ادیت هم نمیشه دیگه

راه چاره ای داره؟