2777
2789

اول از همه سلام به شما دوستان نی نی سایتی بعد از چند روز:)

اولش یکم از شرایطمو براتون صریح و واضح توضیح میدم اگه تونستیت نظرتون که کمک کنندس بگید ممنونتونم

راستش عزیزان من سومین ساله ک میخوام کنکور بدم و دومین سالیه که پشت کنکورم اولش خانوادم میگفتن باید بری هر رشته ایی شده اما من قسم خوردم به امام رضا داخل حرمش که امسال تلاشمو بکنم:(

از مهر بسیار تق لق درس میخونم جوری که دو روز بخون یه هفته نخون زیاد درگیر سوشال مدیا نیستم ولی عملا هرکاری میکنم ک درس نخونم علتشم اینه حالم خوب نیست:) 

وضعیت اطرافمم بی تاثیر نیست ....

ولی یه جورایی حالم از درس وکنکور و حتی اتاقمم بهم میخوره حوصله ندارم و حتی حالم از ورق ب ورق جزوه هامم به میخوره ...

تنها راه پیش رومم کنکوره ... ممنون میشم خواهرانه کمک کنید:)

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

دکور اتاقتو عوض کن انگیزه میده بهت

هر صبح بسم الله بگو 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکور اتاقتو عوض کن انگیزه میده بهتهر صبح بسم الله بگو

انجام دادم تا حدودی نمیدونم نمیتونم انگار

منم موندم پشت ولی پارسال اینجوری بودم دیگه این اشتباه رو کمتر تکرار میکنم راهش هم مشاور داشتنه اینکه ...

راستش شرایطشو ندارم یعنی من شانس ندارم از مشاور کسی هم نمیشناسم

صبح پاشو برو کتابخونه، ظهر بیا ناهار بخور دوباره برو. امسال آخرین فرصتته

شهرمون کوچیکه نداره

آدمهای باهوش و با استعداد عموما به خاطر فشار از انجام کارهاشون فرار میکنن این کار و با خودت نکن اذیت میشی وقتی ببینی اصلا دغدغه هم دانشگاهیات مثل تو نیست وقتی پولی که بهت میدن اندازه زحمتت نیست وقتی ببینی شوهرت آدم تحصیل کرده ای نیست کنکور شاید ساختارش خیلی ایراد داشته باشه ولی یکی از بهترین راه ها و امن ترین راه ها برای رسیدن به مقام اجتماعی و درآمد خوبه  توکل کن به خدا مطمئنم امام رضا کمکت میکنه بعدا میتونی با تلاشت که با قول دادن به ایشان بوده هم امام رو و هم مهم تر از همه خودت خوشحال کنی