2777
2789
بنظرت کوتاه کنم؟بعضیا میگن خیلی بلند خوب نیس

حال خودت باچی خوبه  اگ کوتاه بهت میاد کوتاه کن من کوتاه بهم قشنگ تر میاد  ولی همه میگن بلند بزار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی چی😐😂 قشنگم هست فقط نگهداری از موی انقدر بلند خیلی سخته، تو حموم پدرت در میاد، آبم هدر میره، سر هم سنگین میشه کلا، و باید رسیدگی بشه بهش، وگرنه حرفش چرت بوده، البته خب من خودم خوشم نمیاد انقدر بلند هم به دلایلی که گفتم هم کلی، متوسط و کوتاه رو بیشتر میپسندم

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

چرت گفته

تو شیراز دخترای با کلاس همیشه موهاشون آراستست و بلنده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

از حسادت گفتن بی ادب و چیپ هم هستن که از دهاتی بعنوان تحقیر استفاده کردن جوابشو بده همیشه منم موهام ...

چیکار میکنی رشد قدی دارن موهای من اصلا رشد قدی نداره شاید سالی ۲سانت رشد قدی داشته باشه

ناراحتم

فک کن یک آدم بی عقل یک حرفی زده ،بازم ناراحت میشی یا میگی خداشفاش بده ،مهم اینه اصلا اهمیت ندی آدم حسابش نکنی ،این جوری رفتار کنی دیگه چیزی نمیگه چون میدونه روت اثر نداره 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
عزیزم من یه مدت کلا ول کرده بودم موهامو تنها لطفی که بهش میکردم این بود که هفته ای یبار میشستمش و رش ...

شامپو سبغ تاثیر داره ؟؟؟ روی روند رشد و ریزش ؟؟؟

اون یکی شامپو چطور؟؟؟ روغن ارگان چطور؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

عزیزم بستگی به رشد موهت و مراقبتا دارهمیبنی یکی سرعت رشد موش بالاست یکی کنده

من پارسال کوتاه کردم تا زیر گلوم امسال رسیده تا زیر خط بند سوتینم خب بنظرت رشد موهام کمه و یا نرمال یا خوبه؟؟؟

عزیزم من یه مدت کلا ول کرده بودم موهامو تنها لطفی که بهش میکردم این بود که هفته ای یبار میشستمش و رش ...

یعنی میگی اب برنج و تخم مرغ اینا اثر نداره؟؟؟

قهوه و نمک بریزیم توشامپو چطور؟؟؟