2777
2789
زنداداشت حسودهمنم موهام 92سانته عاشقشونم😍

ماشاالله ...

یعنی تا کجاته عزیزم ؟

لطفا بگو چه مراقبت هایی انجام میدی ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بلدی عزیزم به منم بگو چیکار کنم موهام زودتر بلند بشه توروخدا شامپو چی میزنی ؟؟؟؟ چه راهکارایی بلد ...

عزیزم من یه مدت کلا ول کرده بودم موهامو تنها لطفی که بهش میکردم این بود که هفته ای یبار میشستمش و رشدش ۳ ، ۴ سال خیلی خیلی کم بود 

الانم کار خاصی نمیکنما یه مدت چیزایی زدم که اثر نداشت تصمیم گرفتم همون روال عادیو برم فقط یه روغن تراپی میکنم ، من کف سرم چرب هس باعث ریزش میشه ولی خوب یکم میزنم و شامپومم دوتا دارم یکیش ام ان دی هس طوسی رنگه اونیکیم یدونه اینجا شنیدم اسمش سبغ بود 

یدونم ماسک مو هانادی قهوه ایه

و بعد حمومم روغن ارگان به ساقش میزنم 

روش های طبیعی هم امتحان کردم همش چرت و پرت بود

به ت نمیگن دهاتیه؟

نه تو دانشگاه گیسو کمند صدام میکنند

معمولن زیاد ازم میپرسن چیکار میکنی اینقدر بلندن

عزیزم قدر موهاتو بدون مردم میرنداکستنشن مو میکنند تازه موهاشون مثل تو بشه

مهم اینه خودت عاشقشون باشه 

ماشاالله ...یعنی تا کجاته عزیزم ؟لطفا بگو چه مراقبت هایی انجام میدی ؟

تا رونمه

عزیزم یه قسمتش ژنتیک هست

اما مراقبهای میکنم ماه یکبار اب برنج میزنم به موهام

اخر هفته قبل حموو روغن تراپی میکنم

روغن ارگان و نارگیل و میزنم

قرص هرویت میخورم

ویتامین دی روزی یکی ده هزار میخورم

هر چهار هفته یکبار نوک موهام یه بند انگشت کوتاه میکنم

ماهی یکیار مو خورن گیری میکنم

از رو پالشتی ساتن استقاده نمیکنم

زیاد از اتو مو و وسایل حرارتی استفاده نمیکنم

موهام همیشه میبافم

به من میگن دهاتیه چند نفر گفتن

از حسادت بوده عزیزم 

ناراحت نشو

کلی دختر با این قد مو تو اینستا بلاگر شدن 

از همین موهاشون ویو میگیرند

تازه درامد دارند که فلان روغن بزن فلان کار کن

خودت عاشق خودت باش حرفای بقیه به کتفت باشه

خوشبحالت گلم من موهام پارسال تا پایین باسنم بود کوتاه کردم تا زیر چونه ام زیر گلوم الان امسال تازه ر ...

عزیزم بستگی به رشد موهت و مراقبتا داره

میبنی یکی سرعت رشد موش بالاست یکی کنده

تا رونمهعزیزم یه قسمتش ژنتیک هستاما مراقبهای میکنم ماه یکبار اب برنج میزنم به موهاماخر هفته قبل حموو ...

خیلی مفید و کامل و قشنگ توضیح دادی

همیشه سلامت باشی 

🤍🤍🤍 

روغن تراپی رو چقدر بذارم بمونه ، به ریشه ها بزنم ؟

و اینکه اسم شامپوتم بگی زحمتو کم میکنم؟ 😄

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یعنی اصلا نشنیده بودم اینو اصلااااا😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
تا رونمهعزیزم یه قسمتش ژنتیک هستاما مراقبهای میکنم ماه یکبار اب برنج میزنم به موهاماخر هفته قبل حموو ...

روبالشتی ساتن استفاده کنم یا نکنم؟!