2777
2789
عنوان

مرد هول

500 بازدید | 21 پست

متاسفانه مدرسه ما دقیقا کنار یک نانوایی هست که یه مردی هم اون جا کار می‌کنه البته صاحب مغازه هست

من روز های اول زیاد بهش نگاه نمی کردم و توجهی نداشتم

تا یه روز دیدم دو تا دختر از مدرسمون وایسادن اونجا و داره باهاشون حرف میزنه و لپاشونو میکشه

گفتم شاید فامیلی یا چیزی باشند و رفتم توی مدرسمون اصلا توجهی نکردم

تا اینکه چند روز بعد دوباره دو تا دختر دیگه دیدم با همون شرایط و منو هم صدا کرد که برم پیشش اول یکم شک کردم ولی چون مامانم اون جا بود اهمیتی ندادم و رفتم

البته خودمم حدس زدم که یه خبرهایی هست و از اون موقع از این مرد و مغازش به شدت میترسم و سعی می کنم ازش دور بشم

البته چند روز پیش بهم ثابت شد چون یکی از بچه های کلاس دیگه داشت به دوستاش می گفت که این مرد خیلی هول هست و منم اتفاقی شنیدم 

از اون موقع ترسم دو برابر شده

باید چیکار کنم؟

چون خیلی شده که منو صدا زده و من پیشش نرفتم

با بقیه دخترا چیکار میکنه؟لپ همه رو میکشه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم یه وقت کاری بکنه که نشه جبرانش کرد

تا به حال رفتی مغازه ش؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
با خانوادم اون قدر راحت نیستم که بگم به مدیر هم گفتم چند بار رفته تذکر داده ولی فایده ای نداشته

سر اینجور مسائل راحت نبودن رو بزار کنار به قول خودت شاید یه اتفاق افتاد نشد جبران کرد 

بی دلیل شدی همه دلیلم:)🎀🙂

اسم کاربریت رو دلم خواست 🤭🤣🤣🤣🤣

عزیزم  اتفاقا دیشب کیک یخچالی درست کردم امروزم مهمون دارم مامانمه میگه عالیه خوشمزه شده 😋😋😋