2777
2789
عنوان

شیر خشک چقدر بچه ام بده مامانا

50 بازدید | 6 پست

هر دو ساعت ۳۰تا میدم بازم گشنشه .امروز  ۱۷روزه به دنیا اومده .

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیشترش کن یا همون سی تا رو یک ساعته بده

هر هفته ۳۰تا زیاد کنم خوبه؟مثلا هفته دیگه ۶۰تا هفته بعدی ۹۰تا بدم ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

خب بیچاره وقتی گشنه معلومه کم میدی.۶۰ تا بهش بده

هر دو ساعت ۶۰تا میدم بازم گشنشه زیاد کنم ضرر نداره ؟

هر هفته ۳۰تا زیاد کنم خوبه؟مثلا هفته دیگه ۶۰تا هفته بعدی ۹۰تا بدم ؟

نه چرا هفتگی؟ شما مثلا ساعت ۸ صبح ۶۰ تا بده اگر همشو خورد و یک ساعت بعد دوباره گشنش بود بازم همون ۶۰ رو بده اگه دیدی اوکیه یعنی ۳۰ تا کمشه ... کم کم دستت میاد باز اگه دیدی با ۶۰ هم گریه میکنه ۹۰ تاش کنه ب هرحال نوزاده احتیاج داره