2777
2789
عنوان

همسایه مجرد و روابط مشکوک 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 214 پست
دوستان چرا فکر میکنید به دیگری ربطی نداره؟ ربط داره مگه میشه بی تاثیر باشه یه بنده خدایی رو من ...

چه ربطی داشت این به اون 😐🤔

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اون عكسه كه پخش شده بود بنويس: صداى زناشويى شما بالاس😂

والا خواستم بگم همسرم نذاشت.چون دخترم ۳ سال و نیم است چند بار گفت مامان این صدا چیه منم گفتم گربه است.

بعدم دوستانی که ادعا دارن من فضولم یا سرم تا کار همسایه است.

شده ساعت ۳ نصف شب با این صدا بیدار بشن؟

شده در و محکم بکوبه همسایه و متوجه نشن؟

شده صدا چندتا زن و مرد مست بیاد و همراه با جیغ و....

یاد بگیرید توهین نکنید الکی

مشخصه

یا خودتون تذکر بدید یا به مدیر ساختمون بگید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ماهم یه همسایه مسلمان داشتیم تا صبح چراغشون روشن بود بعد صبح با بالش و رخت خواب زیر بغل میومدن بیرون ...

از کجا میومدن بیرون؟؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
منم متوجه نشدم

فک کنم فقط جفتش به رابطه جنسی ربط داشت 🤔

ربط دیگه ای پیدا نکردم 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
خانوم علی اقا چه اسم قشنگی داری

ممنونم عزیزم من عاااااشق اسم علی ام 😃

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از کجا میومدن بیرون؟؟؟؟

از خونه دیگه

خالی بود وسیله اینا نداشت رخت خواب میاورد پسره با خودش 😂😂

والا خواستم بگم همسرم نذاشت.چون دخترم ۳ سال و نیم است چند بار گفت مامان این صدا چیه منم گفتم گربه اس ...

عزیزم من جای تو بودم حتما به پلیس گزارش میدادم

ایشون باید اداب اپارتمان نشینی رو رعایت کنن

اینطور که تعریف می کنی انگار شما بیشتر ناراحت اینی که چون مجرده سک س داره. که البته اصلا به شما ربطی نداره. 

برای سر و صدا هم فوقش یک نامه بنویسید بندازید توی خونشون با این مضمون که متاسفانه صدا اذیت میکنه و لطف کنن شبها آرامتر باشن چون شب به خاطر سکوت تمام صداها واضح شنیده میشه. 

یا فوقش همسرت میتونه بهش با دوستی و لحن محترمانه یه جوری بفهمونه که صدا میاد. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد