2777
2789
عنوان

نماز نخوندن

87 بازدید | 6 پست

حس میکنم نماز خوندنم با نخوندنش فرقی نداره . دلم میخواد یه مدت نخونم ولی باز میخونم حوصلشم دیگه ندارم . همش با خودم در جنگم سر این قضیه .

خیلیا میگن نماز می‌خونیم حس و حال خوبی داریم یا مشکلات زندگیمون کم میشه ولی من هیچی . از طرفی زندگیمون با وام میگذره اکثرا و خب وام هم باید سود بدی و حس میکنم پول زندگیمون حرومه همچین حسایی دارم چیکار کنم 

اگه یه مدت بیخیال بشم کلا خوبه یا بده ؟ مشکلاتمم هر روز بیشتر میشه .

توجه : این مسائل به استارتر تاپیک مربوط نیست ولی ازتون راهنمایی می‌خوام که چطوری به این بنده خدا کمک کنم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
دقیقاً منم همین حسو دارم. دور و بری هام که نماز نمیخونن اوضاع زندگیشون بهتر از ماست

اونم همینو میگه منم واقعا جوابی براش ندارم که قانع کننده یا امیدوار کننده باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نمازو بخون و اینو بدون همه تو زندگیشون مشکل دارن ماهم دقیقا مشکل وام و قسط و قرض و داریم هممون تو بهران بدی هستیم مبادا نمازتو ول کنی اینو کسی بهت میگه که خودش عاشق نماز هست و نماز خیلی ارومش میکنه ولی خب گاهی اوقات کوتاهی میکنم و نمازمو نیمخونم .الانم شرایط به شدت بدی دارم ولی هیچ وقت از خدا و نماز رو برنمیگردونم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم نمازو بخون و اینو بدون همه تو زندگیشون مشکل دارن ماهم دقیقا مشکل وام و قسط و قرض و داریم هممون ...

سوال اینه اگه مالت حروم باشه نماز اثر داره؟ 

سوال اینه اگه مالت حروم باشه نماز اثر داره؟

تو نمارو برای خودت و اون دنیات میخونی و برای ارامشت نه برای چیز دیگه ای ،ولی سر نمازات دعا کن اون کسی که پول حروم میاره خدا به راه راست هدایتش کنه شاید معجزه ای شد 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

دقیقاً منم همین حسو دارم. دور و بری هام که نماز نمیخونن اوضاع زندگیشون بهتر از ماست

چون امتحان خدا برخلاف تصور ما فقط بدبختی نیست

میتونه همین تفکرم باشه

آره واقعا خدا خودشم میگه دنیا عدالت نداره

ولی مسئله اینجاس اونی که واقعا عاشقه خداعه نمازو واسه خودش میخونه و میدونه بعدنم جواب میگیره

راستش درک میکنم ادمای زده شده ازین مسائلو

چون امتحان خدا سخته و...