2777
2789
عنوان

اینجا بعضیا عقده این بعضیا خوش قلب اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست
بببین اول بگم من رتبه 185کنکورم دانشجو روانشناسی و پرستارممن میفهمم که داری برای مردم تنش ایجاد میکن ...

😅🤣🤣🤣😅😂😂😂😂

باشه 

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

😅🤣🤣🤣😅😂😂😂😂باشه

عزیزم باور کن قصد تحقیرت رو ندارم و از رفتارتم اصلا ناراحت نمیشم من بنا به شغلم انسان های زیادی با مشکلات مختلف دیدم انقدر به خودت فشار نیار درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باور کن قصد تحقیرت رو ندارم و از رفتارتم اصلا ناراحت نمیشم من بنا به شغلم انسان های زیادی با م ...

پس کفشای مردمو خوب واکس بزن

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

نمیتونم یک درصدم باور کنم روانشناس باشی

از حساب کاربری دیگتون خجالت میکشید؟

مثل اینکه کاربرا میگن زیاد باهاش فحاشی میکنید؟😅

اینو میگم @منوخدام‍ 

عوضش همه با شما آشنان😅

از حساب کاربری دیگتون خجالت میکشید؟مثل اینکه کاربرا میگن زیاد باهاش فحاشی میکنید؟😅اینو میگم @منوخدا ...

چی میگی این کیه؟ کجا عضویتش با من برابر

تو چرا شکاکی لطفا دیگ رو من ریپلای نکن

من دیگ در شان و شخصیت خودم نمیبینم باهات بحث کنم  در واقع دلم میسوزه برات

بعضی بیمارا نمیخوان قبول کنن نیاز به مشاوره دارن

دیگ مشکل خودته من تا جایی که میتونستم سعی کردم کمکت کنم

@niniyar‍ شما منو تو سایت میشناسید تا حالا جز کمک کاری نکردم این خانم مزاحمم میشه همش تکم میکنه رسیدگی کنید خانم (زهرا گله)