من قبلا در مورد تجربه ام در این زمینه گفتم. ۵ سال هست که درگیرم. امروز می خواهم تجربه کامل بذارم به امید این که به دیگرانکمک کرده باشم.
من ۵ سال پیش مژگان کریمی بدون این که زیر چشم من چربی نیاز داشته باشه برای ی کم گودی خط اشکی مقدار زیادی چربی در ناحیه وسیعی تزریق کرد که بزرگ و نکروز شد و قسمت بالای صورتم خراب کرد. ازش شکایت کردم و محکوم شد اما آسیب بدی به صورتم زد.
اول از همه به دوستان می گم دنبال تزریق چربی نرن. چربی فقط می تونه در جوانسازی شاید مفید باشه. برای فرم دهی و گونه درست کردن نیست چون بافت زنده است و هیچ جراحی نمی تونه کنترل کنه چقدرش می مونه یا جذب می شه. ممکنه دو طرف به ی اندازه جذب نشه و ناقرینه بشه. رشد کنه و بزرگ شه و همین باعث سنگینی و افتادگی پوست می شه. و مهم ترین مساله ادم باید کاری ت صورت بکنه که اگر به هر دلیل خوشت نیومد قابل برگشت باشه. چربی جزیی از بافت صورت می شه و به سختی قابل درمان هست یا اصلا نیست.
بعد از آن ده ها دکتر در کرج و تهران رفتم. از متخصص پوست گرفته تا جراح ترمیمی چشم و جراح پلاستیک.
جراح های چشم قبول نکردن تخلیه کنند. پیش دکتر گلشنی رفتم.کمی بهتر شد اما با هزینه خیلی زیاد و چربی های نکروز شده و گلوله شده تغییر نکرد. بعد رفتم مطب نیلفروش زاده. اندولیفت کرد با هزینه زیاد اما فایده ای نداشت. بعد تبلیغات دکتر مولایی فر دیدم رفت اندولیفت پیش اون. به صورتم آسیب زد و زیر چشم و بالای گونه ام گود و فرو رفته کرد و دو طرف صورتم بدتر ناقرینه شد. ی مشکل بزرگ به مشکلاتم اضافه شد. بعد ده ها جراح رفتم برای حل گودی و آتروفی پوست و نکروز چربی.
این وسط دکتر سعید شیرنگی با خوشرویی و اطمینان زیاد گفت درستش می کنه و خیلی کم چربی می زنه که گودی ها پر شه. حتی گفت اونقدر کم و این که چربی درست بزنی همه اش دفعه اول جذب می شه. من هم اینستاش دیدم به چندتا از مریضاش پیام دادم و فکر کردم کارشو بلده. اما این آدم بی وجدان و کار نابلد برخلاف حرفش مقدار زیادی چربی ت کل صورت من تزریق کرد و تمام صورت منو از شکل انداخت. صورت ظریف و زاویه دار منو تبدیل به یک صورت تپل و لپ دار کرد. بعد که اعتراض کردم گفته قشنگه و گونه گذاشته و من وسواس دارم. در حالی که من گونه داشتم از قبل.
به مرور چربی بخش کمیش جذب شد و دو طرف صورتم ناقزینه. پوست پایین صورتم شل شد و بد. الان یک سال و نیم که دنبال راحت شدن از این همه چربی هستم. از روش هایی مثل تزری pb سرم هم استفاده کردم که خیلی موثر نبود. تنها پزشکی که بعد مدت ها تحقیق پیدا کردم تخلیه می کنند البته با جراحی باز و با لیفت صورت دکتر کامیار اژدری هستند. الان بعد از کلی هزینه٬ درد و فشار روانی و اتلاف وقت ت مطب ها باید هزینه سنگینی کنم و یک جراحی سنگین به دلیل بی وجدانی و سودجویی دکترها انجام بدم.
اگر مشکل تزریق چربی دارید دنبال راه هایی مثل اندولیفت و تزریق مزو و اراف و هایفو ... نرید. من همه رو رفتم. پیش معروف ترین ها و گرون ترین ها هم رفتم. بعضی هیچ فایده ای نداره و مزو و اندولیفت حتی می تونه صورت آسیب بزنه. فقط درد می کشید و پولتون می ره و بعد باید چند برابر پول خرج کنید. ممکنه ی اسیب جدید هم پوستتون ببینه. چربی اگه خیلی کم تزریق شده باشه که اصلا مشکلی ایجاد نمی کنه اگر مشکل ایجاد کرده یعنی حجم خیلیه و هیچ روشی نمی تونه این حجم از بین ببره تازه ممکنه ناقرینه تر هم بشه. روش های مثل اراف و اندولیفت برای این حجم نیست.
از ابتدا برید پیش یک جراح حاذق و تخلیه کنید. من دو نفر الان پیدا کردم. یکی دکتر اژدری و برای زیر چشم دیدم دکتر منصوره جمشیدیان هم انجام می دهند.
مواظب سلامت و زیبایی طبیعی تون باشید.