2777
2789

خواهرم ده سالشه امسال کلاس چهارمه 

اون روز معلمش به مامانم گفته بود بیاد مدرسه که در مورد خواهرم باهاش حرف بزنه 

معلمش گفته بود دختر تون سر کلاس اصلا گوش نمیده 

با دوستاش حرف میزد جا هاشونو عوض کردم میبینم از راه دور سر کلاس باهم نامه بازی میکنن 

میگه من یه چیزی رو دارم توضیح میدم دخترت هی سعی می‌کنه منو جلو بقیه ضایع کنه هی میگه اگه درست بود .

ریاضی مثلا معلم درس میده شب میاد خونه یاد نداره هی باید زنگ بزنیم به بقیه دوستاش که تکالیف شون رو بفرستن تا این بفهمه چی به چیه و بنویسه 

میگه خانوم توضیح میده من میام خونه یادم می‌ره !!! 

امتحان ریاضی داشته من و مامانم نشستیم از یه هفته قبل باهاش کار کردیم بار رفته امتحان داده نیاز به تلاش شده 

تو خونه چون با اون خواهر دیگه ام که ۱۵ سالشه کل کل می‌کنه جواب همه رو میده 

امروز بهش میگم معلم درس میده سر کلاس گوشی کن 

بنویس تو کتاب یا دفترت که یادت نره 

بهم میگه خفه شو به تو چه 

مامانم خیلی ب این رو داده الآنم خودش به غلط کردن افتاده هرچی به زبون خوش و نا خوش باهاش حرف میزنه اصلا انگار نه انگار 

تا پارسال خوب بود امسال نمی‌دونم چرا اینجوری شده 

اینم بگم بیشتر وقتا سرش تو گوشیه با گوشی مامانم یا گوشی بابام

گوشیو ازش بگیرید و تحریم ۱۰۰ درصدی بشه اگر که فقط قراره بره مدرسه و برگرده بهش بگید که پرونده رو از مدرسه می‌گیرید و واقعاً یک هفته توی خونه نگهش دارید و عرصه رو بهش تنگ کنید اون یه هفته‌ای که تو خونه تلویزیون ممنوع باشه مجبورش کنید ظرف بشوره جارو کنه تا بفهمه که مدرسه رفتن چه نعمت خوبیه و به شرطی مدرسه می‌تونه بره که درسشو بخونه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی تمرکزش و گرفته و پرخاشگرش کرده!

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

گوشیو ازش بگیرید و تحریم ۱۰۰ درصدی بشه اگر که فقط قراره بره مدرسه و برگرده بهش بگید که پرونده رو از ...

چی بگم والا من همسن این بودم دختر همسایه مون رو عروس کردن مامانم بهم میگفت درس نخونی تو رو هم عروس میکنم ولی واسه این شل گرفته 

اولا مشکل از مادرته گفتی بهش رو داده؟ بچه های اول همیشه بدبخت ان چون ب کوچیک کاری ندارن میگن تو هر کار بدی انجام بدی از تو یاد میگیره دلیل اینکه اینطوری حاضر جوابی میکنه بخاطر اینکه رو واقعا بهش زیاد داده این از الان اینطوریه خدا ب دادت برسه 

عدم تمرکز توجه نداره

یا بیش فعال نیست؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن