2777
2789

من دوسال گذشته....

نمیتونم ...

اصلا تبدیل به یه ادم دیگه شدم خودمو نمیشناسم ..

اون ادمی  که خنده از رولبش نمیرفت اون ادمی که خونش از تمیزی برق میزد اونی که منتظر بود صدای ماشین شوهرش بیاد سریع بره به استقبالش اونی که تمام فکر و ذکرش شوهرش بود اونی که تو به بچش نمیگفت عین گل باهاش رفتار میکرد ...

الان فقط گریه میکنم تو تنهایی چشام همیشه پف داره ...

با هیچی نمیتونم بخندم. ..زندگی برام هیچ لذتی نداره انگار دارم فقط روزارو سر میکنم زودتر تموم شه. 

خونه رو زورم میاد تمیز کنم غذا نمیپزم همش حاضری 

بچم حرف بزنه حتی بخنده میگم سااااااکت حوصله ندارم ..دیگه دوس ندارم مهمون بیاد خونم. واز شوهرم متنفرم فقط منتظرم خبر مرگش بیاد. دائم دعوا و بحث تو خونه میکنیم. اصلا دنیام خاکستری شده انگار. از نور متنفرم. خونم تاررریک طفلک بچم برا نوشتن مشق حتی جرئت نداره لامپ روشن کنه چون من نمیتونم نور رو تحمل کنم با چراغ قوه گوشی مینویسه😭

با خودم گفتم خودمو مشغول بچها و تفریح خودم میکنم بره بمیره اصلا.  ولی نمیشه ماهی ۳۰ تومن بهم میده برا خودم خرج خونم میده ولی خرید و طلا و رنگ مو و لاک ناخن و....حالمو خوب نمیکنه. بیرون رفتن تنهایی به چه دردی میخوره اصلا.   وقتی میدونم منو نمیخواد من براش مهم نیستم ....که اگه بودم خیانت نمیکرد اونم جنسی با بیزینسی. حتی حرف عادی نمیزنیم سلامم نمیکنیم بهم. کاش به اینجا نمیرسیدیم ...من دیگه نمیتونم ادامه بدم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاملا درکت میکنم ولی باوجودیکه یهو عین قاب اون لحظه میاد جلوچشمم باز باهاشون میجنگم وبه خودم رسیدگی میکنم اما همینجور که میگی تمیزی خونم مونده روهوا وذهنم دیگه مثل قدیم نیست همش شک وتردید دارم ولی داره میگذره😊

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
شما افسردگی حاد گرفتی حتما به جای ارایشگاه. و ناخن برو روانشناس بهت کمک کنه بتونی برای زندگیت تصمیم ...

رفتم. یا میگه نقاشی رنگ کن یا میگه تنفس فلان داشته باش یا میگه عکس شوهرتو هرروز صبح با تمام خشم پاره کن اتیش بزن یا میگه رو کاغذ با مداد انقد خط خطی کن که مدادبشکنه یا کاغذ پاره شه 

خیانت هیچوقت فراموش نمیشه اما رابطه می‌تونه ترمیم بشه به شرط اینکه:

_ اونی که خیانت کرده از کارش پشیمون باشه و دیگه تکرار نکنه

_ اونی که خیانت دیده، مدام طرف مقابلش رو سرزنش نکنه 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من کاملا درکت میکنم ولی باوجودیکه یهو عین قاب اون لحظه میاد جلوچشمم باز باهاشون میجنگم وبه خودم رسید ...

شما بی حس شدی کاش منم زودتر بتونم بی خیال شم

رفتم. یا میگه نقاشی رنگ کن یا میگه تنفس فلان داشته باش یا میگه عکس شوهرتو هرروز صبح با تمام خشم پاره ...

پس باید روانپزشک بهت قرص افسردگی بده یه مدت بهتر بشی 

یا کلا طلاق بگیری وقتی نمیتونی تحملش کنی بیچاره بچه 

خیانت هیچوقت فراموش نمیشه اما رابطه می‌تونه ترمیم بشه به شرط اینکه:_ اونی که خیانت کرده از کارش پشیم ...

هیچ کدومش شدنی نیس 

خیلی سختم بودبا یه زن ۳۰ساله بهم خیانت کرد خودم کم سنم

قبول داری ربط به میزان سوادشونم نداره؟شوهرمن با همکارش که پرستاربود خیانت کرد انگار میمون بود قیافه تخمیش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴