2777
2789
عنوان

پیام های نامزد بی لیاقتم

432 بازدید | 22 پست

همیشه اینقدر زود بخشیدم و کوتاه اومدم که جناب روز به روز پررو تر شد.

اینبار یه مشت پیام چرت و پرت برام فرستاد (حرف از جدایی و...اسکرین شاتشو براتون میذارم)، 

بعدشم گوشیشو یواشکی چک کردم دیدم به دو تا شماره پیام داده، داره التماسشون میکنه که بهش پا بدن و آقارو به جا بیارن! (گویا قبلا شمارشونو گرفته و الان این عزیزان یادشون نیس این کدوم یارو بوده- این حدس منه البته)

حالا که سگ محلش کردم داره تند تند بهم زنگ میزنه!

چطور من اینو آدم کنم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیییی 

نامزدته یا دوست پسررر

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

بره بمیره مرک

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

چند. سالشه 

نامزدت نیست دوست پسرته

هنوز دنبال ادامه دادن باهاشی؟ 

من خیلی زود قید آدمارو میزنم یا شما خیلی پیگیر ینفرین؟

انقدر آویزون نباش خواهر با کسی باش که برات احترام و ارزش قائل باشه نه که آدم حسابت نکنه مگه خودتونو از سر راه پیدا کردین با هر نری میرین تو رابطه. 

دوفردا دیگه سر زندگیم بهت خیانت میکنه چیزی از تعهد سرش نمیشه. 

واقعا همچین مرداییو تحمل میکنین؟