2777
2789

مگه سلامت جنیناتو چک نکردن؟ 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من تجربشو نداشتم اما چون همسرم مشکل اسپرم داشت قبل هرگونه درمانی ی ازمایش ژنتیک هم ازش گرفتن ک دقیقا روی همون سلامت کروموزوم y تاکید داشت و خداروشکر جواب ازمایشش اوکی بود

پس کسی سقط میکنه بنظرم باید بره این ازمایشو از همسرش بگیرن

با ای وی اف مشکل کروموزومی داشتین ؟ ببخشید تریزومی چند بودین ؟منم چن ماه پیش سقط کردم میخام اقدام کن ...

تریزومی یعنی چی

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
جنین بلاست بود دی اف ای همسرم 27 بودممکنه بخاطر این باشه

متوسطه 

چی بخاطر این باشه ؟ 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

تریزومی یعنی چی

بیماری های کروموزومی شایع معمولی تریزومی های ۱۳،۱۸ و ۲۱ هستن ک شامل سندروم ها میشن 

من ۲۱ بودم سندروم دان 

دقیقا منظورتون از مشکل کروموزومی چیه ؟ 

بیماری های کروموزومی شایع معمولی تریزومی های ۱۳،۱۸ و ۲۱ هستن ک شامل سندروم ها میشن من ۲۱ بودم سندروم ...

تو پاتولوژی شده بود دیده شدن پرزهای کوریونی

و من تو هفته 5 قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد

تشکیل نشدن قلب

بلاستا سطح کیفی شون چند بود ؟ 

چند هفته شده ؟ 

بلاستا سطح کیفی شون چند بود ؟ چند هفته شده ؟

دو هفته بعد از مثبت شدن رفتم

گفتن ساک و کیسه زرد هست

دو هفته دیگه رفتم گفتم جنین رشد نکرده

یعنی حدود 5 هفته بود که رشد نکرد 

تو پاتولوژی شده بود دیده شدن پرزهای کوریونیو من تو هفته 5 قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد

پرزهای کریونی ک نقص نیست عزیزم عادیه همه جنین ها دارن اصلا خود ازمایش سی وی اس و از همین پرزها کمک میگیرن 

احتملا همون قلبش تشکیل نشده سقط شده