2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالاً اسمت در دسته ی حادثه ساز ( یا همون دسته ی حادثه آفرین ) قرار داره 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی )

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی )

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر )

کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو ، یا هر سه ) و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا هر دو ، یا هر سه )

♦️♦️مبحث ارتعاشِ اسم : [[ ارتعاش و فرکانسِ اسم : هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود ( یعنی اسم مستعار { شکل نوشتاری اسم مهم نیست ، اونطور که صدا میزنن اون مهمه } ) 

*** روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش 

*** روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانولدگی 

احتمالا تو یکی از اینا حادثه ساز هستی ( اگه با نام خانوادگی حادثه ساز بتشی راحت تره چنتا نام خانوادگی دیگه برات پیدا میکنم همه در دسته ی برتر ( مثل : اشرافی عالی ( اگه نبود یا نپسندیدی میرم سراغ اشرافی معمولی 

اشرافی عالی زودتر به رزق و روزی و اقبال و موفقیت و سلامتی میرسه 

اشرافی معمولی : کم کم و با سرعتی ملایم تر نسبت به اشرافی عالی به اینا میرسه 

اگه با نام و نام مادر حادثه ساز بودی چنتا اسم برلت پیدا میکنم همه در دسته های برتر مثل اسرافی عالی ، اشرافی معمولی 

( بدون هزینه ) 

برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : رو از بازار نصب کن ( یه برنامه ی زمینه صورتی که یه نوزاد بادکنک دستشه ) برو قسمت : بررسی ارتعاش اسم ( اسم مستعار شخص اسم مستعار والدین رو وارد کنی : میاره که اسمت در کدام دسته هست ( شخص و مادرش : ۱۲ دسته [ یه بارم جای نام مادر ، نام خانولدگی رو وارد کن : شخص و نام خانوادگی : ۱۲ دسته ] ،، اسم مستعار شخص و اسم مستعار پدر : پاقدمِ نام ( خوش قدم ،،  خنثی قدم ،، بد قدم ==== مثلا خوش قدم همونی هم هست که دستس نمک داره ، خوبیاش به چشم میاد . خنثی قدم ( نمکِ دستشم خنثی و ثابته ) . بد قدم ( همونی هم هست که دستش نمک نداره ، خوبیاش به چشم نمیاد ) 

تو سرچ گوگل بنویسی : ارتعاش اسم : مطالبش میاد 

تو یه تاپیکی گفتم الآن تگت میکنم

نه چی هست

درباره سلامتی شنبه تاچهارشنبه صبح ساعت ۹ وعصر ساعت ۴ انارستان شبکه افق درباره گیاهان دارویی بیماریها پزشکا صحبت می کنن انشاءالله شا هم به زودی زود خوب بشین