2777
2789
عنوان

وام ازدواج 1404

1790 بازدید | 15 پست

سلام . کسی توی سال 1404 امسال وام ازدواج گرفته ؟

من از اول شهریور ماه بانک رسالت ثبت نام کردم ولی اصلا تکون نمیخوره سه روز در میان فقط یه نفر از تعداد کم میشه نفر 263 هستم

کسی می‌دونه چرا اینجوریه؟ 

از رسالت کسی وام گرفته؟؟؟

من آذر ۴۰۲ ثبت نام کردم اردیبهشت ۴۰۴ بهم دادن خیلی دیر میدن . من بانک مسکن بودم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووه . خدا کنه واسه ما اینطور نشه . آخه چرا انقد طولش میدن

بودجه نیست

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

یکی از اقوام نزدیک از رسالت گرفت .جووونش در اومد تا نوبتش شد .بودجه رسالت برای ازدواج خیلی کمه ظاهرا ،ولی خب برای ضامن و اینا راحت بودن .اگ عجله داری بانکتو عوض کن .هرچند بانکای دیگه هم کلللی باید تو نوبت وایسی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

یکی از اقوام نزدیک از رسالت گرفت .جووونش در اومد تا نوبتش شد .بودجه رسالت برای ازدواج خیلی کمه ظاهرا ...

برای ضامن مشکل داریم برای همینم نمیتونم بزنم بانک دیگه :) از شوهرم و یک سال پیش وامشو خیلی زود دادن اما برای من اصلا تکون نمیخوره:) آخه موندم واسه چی این کار میکنن اگه بودجه نیس پس این همه کسانی که امیدشون به وام هست چی 

برای ضامن مشکل داریم برای همینم نمیتونم بزنم بانک دیگه :) از شوهرم و یک سال پیش وامشو خیلی زود دادن ...

بنظرم اگه افتاد برا سال دیگه .کنسل کن دوباره ثبت نام کن حداقل بیشتر بگیری .رسالت بودجش کمه چون ازدواجیا نمیرن سراغش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

بنظرم اگه افتاد برا سال دیگه .کنسل کن دوباره ثبت نام کن حداقل بیشتر بگیری .رسالت بودجش کمه چون ازدوا ...

اره همین کارو میکنم ما تا آخر فروردین وقت نداریم برای رهن خونه نیازه . دیگه امید به خدا ببینم چی میشه 

اره همین کارو میکنم ما تا آخر فروردین وقت نداریم برای رهن خونه نیازه . دیگه امید به خدا ببینم چی میش ...

انشالله یجوری  برات بچرخه ک تا در بیاد بجای رهن بدیش برا خرید خونه 🤲 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله یجوری برات بچرخه ک تا در بیاد بجای رهن بدیش برا خرید خونه 🤲

مرسی عزیزم امیدوارم توام به هرچی میخوای برسی ♥️

فقط یه سوال یعنی سال جدید نام وام قیمتش افزایش پیدا می‌کنه اگه آره چقدر میشع؟

ما خیلی برای خرید خونه کم داریم هههه فقط 220 داریم متاسفانه 

مرسی عزیزم امیدوارم توام به هرچی میخوای برسی ♥️فقط یه سوال یعنی سال جدید نام وام قیمتش افزایش پیدا م ...

اره عزیزم اول هر سال اضافه میشه حداقل ۵۰ تومن .مبلغ دقیقشو نمیدونم خودشون اعلام میکنن

برا خودمونم نوبتمون نشد کنسل کردیم دوباره ثبت نام کردیم  بیشتر شد 

الان ۲۲۰ نقدینگی دارید؟ بده طلا آبشده بگیر خدا رو چ دیدی شاید سوار موج طلا تا وامت در بیاد طلات دو برابر شده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40