من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یکی از اقوام نزدیک از رسالت گرفت .جووونش در اومد تا نوبتش شد .بودجه رسالت برای ازدواج خیلی کمه ظاهرا ،ولی خب برای ضامن و اینا راحت بودن .اگ عجله داری بانکتو عوض کن .هرچند بانکای دیگه هم کلللی باید تو نوبت وایسی
فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
یکی از اقوام نزدیک از رسالت گرفت .جووونش در اومد تا نوبتش شد .بودجه رسالت برای ازدواج خیلی کمه ظاهرا ...
برای ضامن مشکل داریم برای همینم نمیتونم بزنم بانک دیگه :) از شوهرم و یک سال پیش وامشو خیلی زود دادن اما برای من اصلا تکون نمیخوره:) آخه موندم واسه چی این کار میکنن اگه بودجه نیس پس این همه کسانی که امیدشون به وام هست چی
برای ضامن مشکل داریم برای همینم نمیتونم بزنم بانک دیگه :) از شوهرم و یک سال پیش وامشو خیلی زود دادن ...
بنظرم اگه افتاد برا سال دیگه .کنسل کن دوباره ثبت نام کن حداقل بیشتر بگیری .رسالت بودجش کمه چون ازدواجیا نمیرن سراغش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
اره همین کارو میکنم ما تا آخر فروردین وقت نداریم برای رهن خونه نیازه . دیگه امید به خدا ببینم چی میش ...
انشالله یجوری برات بچرخه ک تا در بیاد بجای رهن بدیش برا خرید خونه 🤲
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم امیدوارم توام به هرچی میخوای برسی ♥️فقط یه سوال یعنی سال جدید نام وام قیمتش افزایش پیدا م ...
اره عزیزم اول هر سال اضافه میشه حداقل ۵۰ تومن .مبلغ دقیقشو نمیدونم خودشون اعلام میکنن
برا خودمونم نوبتمون نشد کنسل کردیم دوباره ثبت نام کردیم بیشتر شد
الان ۲۲۰ نقدینگی دارید؟ بده طلا آبشده بگیر خدا رو چ دیدی شاید سوار موج طلا تا وامت در بیاد طلات دو برابر شده بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40