2777
2789
عنوان

رفلاکس

42 بازدید | 4 پست

سلام ‌.مادرا شمایی که کوچولوهاتون رفلاکس دارن چه جوری بهش شیر میدین ؟با چه ترفندی 

کوچولوی ما 4ماهش داره تموم میشه نه شیر خشک میخوره نه شیرمادر .

دکتر هم داروبهش داده 

شما غذای کمکی میدین؟

روزی یه قاشق آب سیب بده تا یک هفته اگه بهتر نشد تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کنبچه دوستم با ...

ببخشید سیب رو بپزیم له کنیم بدیم یا با دستگاه آبش رو بگیریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دستگاه آبش بگیر ولی اگه سختته که رنده کنی و با قاشق فشار بدی اندازه چندقاشق کوچیک آب داره یکی دو قاشق مرباخوری کافیه براش

اگه رنده کردی یکی دو قاشق که آب سیب رو به نی نی دادی میتونی یه قاشق گلاب یه قاشق عسل قاطی کنی خودت بخوری بهش میگن فالوده سیب، مقوی هست خصوصا صبح ناشتا یا شب قبل خواب

سلام نوزادتون بهتر شد؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...