2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی قبول شد؟حالا پسره کمکش میکرد؟میتونی یکم بحث رو باز تر کنی؟

دوستم که دندون قبول شد اره پسره درکش میکرد میگفت در روز ی ساعت بیا باهم حرف بزنیم یا وقتی دوستم باهم میرفتیم کتابخونه وقتی ساعت مطالعمون تموم میشد پسره واسش کادو میورد ولی اصلا وقتش نمیگرفت چون به پسره گفته بود درکش کنه انم وافعا همین کار میکرد پسره هم گفت قبول شدی میایم واسه نشون الان هم نامزدن 

نه

من اگه سال کنکور تو رابطه نمی‌رفتم به هدفم می‌رسیدم 

از اون بدتر اینکه من دقیقا دوماه مونده به کنکور کات کردم و اوضاع بدتر شد

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

چجوری اشنا شده بودن؟فامیل بودن؟چقدر جالب

فامیل بسیار دور این دوستم که میگم اینم فامیلمونه من هم اون پسره میشناسم دوستم روش کراش بود دیگه سالی ی بار تو محرم میتونستن همو ببینن اینستا پسره پیدا میکنه اینم نشون میده خوشش میاد اما غیر مستقیم دیگه پسره  پیام میده بهش

نهمن اگه سال کنکور تو رابطه نمی‌رفتم به هدفم می‌رسیدم از اون بدتر اینکه من دقیقا دوماه مونده به کنکو ...

خیلی هارو دیدم،تو اوج بودن. پسره باعث میشده کولاک کنن ولی یهویی رفته و زمین خوردن:)