2821
2789
عنوان

پسره خر

161 بازدید | 9 پست

بچه ها با پسره حرف میزدیم درباره رابطه گفتم شهرمون کوچیک دردسر گفت اره ولی خب بستگی داره با کی باشی بعد گفتم پسرا همه دروغ گون خندید گفت دستت درد نکنه بعد گفت همه مثل هم نیستن ک چرا من فک میکنم این میخواست راهو برا خودش باز کنه😑😑😑😑😑

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط بخاطر اینکه گفت همه مث هم نیستن؟

منکه بلاکش کردم ولی خب اینجور حس میکردم مثلا بحث موهام بود هی بحث میکرد میگفت به موهات دست نزنیا منم اعصابم خورد شد گفتم ببین بعدا یکی دیگه موهامو میبینه ناز میکنه تو دعوات چیه گفت حالا اینجور شد برو از ته بتراش من چی میگم‌تو جی میگی منم زدم بلاکش کردم

بالاخره همه مردها مثل همن؟؟ یا یکی از یکی بدتر؟؟😁😂😅

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بالاخره همه مردها مثل همن؟؟ یا یکی از یکی بدتر؟؟😁😂😅

همه عنن خواهر عنننننن خداروشکر یکیشون دوسال پیش یکاری باهام کرد مثل سنگ شدم هر پسری گوه اضافه بخوره سریع بلاک😂😂این پسره دوست دوره هفت هشت سالگیم بود ولی چون گوه زیادی خورد برام مهم نبود بلاکش کردم

2824
2823
2791
2779
2792