2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم

472 بازدید | 33 پست

کنار خیابون منتظر بودم بعد یه ماشین واستاد خانمه پیاده شد بعد به بچه خیلی کوچیک با زحمت در ماشین باز کرد اومد پایین  از سرما می‌لرزید یه بلوز آستین کوتاه و شلوارک تنش بود  بعد اون خانمه که خودش کاپشن پوشیده بود هی سر این بچه داد میزد زود باش تنبلی چرا  اومد از پشت پاچه رو هل میداد که سریع تر باشه مثلا  و همینطور بچه رو برد تو بازار 

وای این بچه چقدر معصوم و مظلوم بود 🥲

کاش خانوما اول به سلامت روانشون رسیدگی کنند بعد بچه بیارن

چقدر غصه ام گرفت برا اون بچه 

شاید بچه شوهرش بوده

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خانومه یه درصد فک نکرد بچه هم مثل خودش سردشه باید به اونم چیزی بپوشونه؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

قضاوت نکن شاید داستانی داره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه خودش نبوده شک نکن مادرا،بچه هاشونوازپاییزبالباس گرم خفه میکنن مگ دلشون میاداخه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اصلا هیچ داستانی قابل قبول نیست رفتارش نسبت به اون بچه واقعا ظالمانه بود هیچی توجیهش نمیکنه

بعضی بچه ها خیلی حرف گوش نکنن خودتو بکشی حرف گوش نمیدن ممکنه تو خونه بهش گفته بپوش اینم قبول نکرده خواسته بیاره درس بگیره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش