2777
2789
عنوان

بارداری دوم

89 بازدید | 13 پست

افسردگی بارداری خانم ها من داورم ۳۶ سالگی ام به دنیا اونده شدید افسردگی گرفتم که چه قدر دیر بود برای دختر دار شدن و همش دلم شورمی زنه یعنی خوب می شم حالم خیلی بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شک کردم. هر روز از 6 صبح تا شب 50 تا تاپیک میزنه احمق در همین مورد

وااای بخدا دیگه حالمونو بهم زد🤕🤕

آدم انقد روانی ندیده بودم بسه دیگه 

چرا نی نی یار رسیدگی نمیکنه

میدونی چندوقت پیش چقد براش گزارش زدیم

تعلیق نشد اصلا

💕💕

وااای بخدا دیگه حالمونو بهم زد🤕🤕آدم انقد روانی ندیده بودم بسه دیگه چرا نی نی یار رسیدگی نمیکنهمیدو ...

دقیقاااا . یکی مثل من دلش بچه میخواد این همش داره ازین تاپیگها میزنه . ما با هزار امید اون تاپیک رو باز میکنیم یک چیزی دستگیرمون بشه اون وقت این ببیشعور اینطوری میکنه. اصلا غرورم نداره بهش بر بخوره 

دقیقاااا . یکی مثل من دلش بچه میخواد این همش داره ازین تاپیگها میزنه . ما با هزار امید اون تاپیک رو ...

شما چند ساله تونه .بچه ندارید .به خدا قصد اذیت کسی ندارم 

شما چند ساله تونه .بچه ندارید .به خدا قصد اذیت کسی ندارم

واسه اینکه خیالت راحت بشه من دیر ازدواج کردم و 45 سالمه اما میخوام بچه دار بشم چه اشکالی داره.

مهم داشن روحیه خوب برای بچه و رفاه هست که خدارو شکر انداره خودمون هر دو رو داریم. عمر دست خداست اینهمه جوان مردن و پیر مرد پیر زن زنده موندن.

ادم باید توکلش بخدا بشه . شما از الان مثل 70 ساله رفتار میکنی. این ناشکریه کفره . واسه همین هممون بهت میگیم بس کن . خدا قهرش بگیره خدایی نکرده ازت میگیره هااا