2777
2789
کرم روشن کننده نواحی تیره بدن هیدرودرم بگیر 

جواب میده قیمتش چنده؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من بخاطر اینکه موهاش ضخیم بود وقتی ژیلت میزدم سراشون که پیدا بود باعث میشد تیره نشون بده،رفتم لی ...

همون لیزر مو انجام دادی برا سفیدی؟یا فرق میکنه؟ هزینش چقد؟چند بار لیزر کردی،

کرم رفع تیرگی 

از ژیلتم اگه میتونی استفاده نکن 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اون قبلا بود الان كچ پيشنهاد ميكنم

شما اراکی نیستی عزیزم

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷
مال من بخاطر اینکه موهاش ضخیم بود وقتی ژیلت میزدم سراشون که پیدا بود باعث میشد تیره نشون بده،رفتم لی ...

الان دیگه اصلا در نمیاد؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

اوه یس😁 میگن هر چی مو بیشتر و پوستش تیره تر غلبه ی سودا هست.از نوره استفاده کن که سودای بدنتو کم کم بگیره.روشنترم میشه.ضد سر طان سینه و عفونت نیز میباشد با تشکر 😎

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️