2777
2789

خسته شدم 

همش تو کارم اشتباه کردم 

همش به خودم میگم بی عرضه 

نه هنر داری 

نه ازدواج کردی 

مریضم که هستی 

همه وجودت خرجه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم.این جوری به خودت نگو.تو هم باعرضه ای هم توانمند.فقط باید بری پیش مشاور.منم از کار کردن بیرون متنفرم.انقدر که همکارا بد هستند.یا زیرآب آدم رو میزنن یا اذیت میکنن و استرس میدن.به خدا ناراحتی قلبی پیدا کردم.از استرس زیاد هم موهام ریخته و کچل شدم هم اضافه وزن شدید پیدا کردم.تصمیم گرفتم دوباره بشینم درس بخونم یک رشته ای که بتونم خودم برای خودم کار کنم.از این شرایط درام.به نظرم تو هم همین کار رو بکن مثلا آنلاین‌شاپ بزن.یا بشین درسی بخون که بتونی برای خودت کار کنی.

شما چی میخونی اخه هزینه داره درس خوندن

لیسانس دارم ولی میخوام دوباره کنکور بدم.پارسال همزمان کار میکردم نشد  قبول شم.هزینه هم میتونی مثل من کمش کنی.من کتاب درسی رو از  اینترنت دانلود کردم.کتاب تست دست دوم خریدم.آزمون هم از اینترنت رایگان دانلود میکنم.آموزش هم رایگان تو اینترنت هست بزن آموزش مثلا درس عربی یازدهم انسانی آلا سایت آلا برات رایگان آموزش گذاشته.