2777
2789

پریروز ی مهمونی داشتیم ب میلیارد میگف تومن انقد پولدار بودددددد  گف فعلا ۸ تومن خرج خونه کردم هرچی حساب کردم نمیشد میلیون باشه   نکو میلیارد میگ تومن 

ی لندکروز داشتتتتتت😭😂

من چرا باید با همچین ادمایی همنشین باشم ک افسردگی بگیرم 😭😂

ولی جدا از این حرفااا خیلی با شعور و شخصیت بود و خیلییییییییی خاکی  عاشقشون شدم کم پیدا میشه همچین ادمای با لولی 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بابا طرف میلیاردر بوددددد من کلیه هامم هردو بفروشم ب گرد پاش نمیرسم😭😂😂😂

ی خیابون بالا شهر تهران فقط  برا اون بود چه خونه هاش چه مغازهههه 😶

ولی خب کلی راهنمایی کرد 😭😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ماهم همینو میگیم دیگه نمیگیم ۲میلیارد خرج کردیم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم همینو میگیم دیگه نمیگیم ۲میلیارد خرج کردیم

شماعم خیلی دارین 

شماعم خیلی دارین

نه والا راستشو بخوای حقوقمون متوسطه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

عزیزم طبیعیه مثلا برای ساخت خونه و چیزهایی که هزینه بالایی داره 

یا مثلا خرید خونه دیگه میلیارد رو چند ساله نمیگن 

دیگه انقدر رواج یافته که دولت هم چهار صفر رو حذف کرد 

ربطی هم به پولداری نداره 

الان همه اینطور میگن چه کارگر چه کارمند چه سوپر پولدار 

نه والا راستشو بخوای حقوقمون متوسطه

در حد چقد

عزیزم طبیعیه مثلا برای ساخت خونه و چیزهایی که هزینه بالایی داره یا مثلا خرید خونه دیگه میلیارد رو چن ...

خب ببنین گلم اینی ک من میگم بالاشهر ۱۵ تا مغازه داشت  و ی خیابون خونه  ی ویلا داشت ۱۰۰۰ متر بیشتر بود  بعد خودش لندکروز و  برا پسراشم هرکدوم ماشین مدل بالا گرفته بوده و خونه و کار همه چی  یعنی ی چی اونورتر از میلیاردر 

خب ببنین گلم اینی ک من میگم بالاشهر ۱۵ تا مغازه داشت و ی خیابون خونه ی ویلا داشت ۱۰۰۰ متر بیشتر بو ...

دیگه فرقی نمیکنه این سوپر پولداره 

الان همه به طور عامیانه تومن میگن برای این‌چیزها 

بس که پول بی ارزش شده 

فک کن الان ماشین معمول ایران خودرو یه میلیارده کی حوصله داره برای یه ماشین بگه میلیارد 

بس که میلیارد هم بی ارزش شده دیگه بهش میگن تومن 

بعد عزیزم همیشه دست بالا دست بسیاره اونم حسرت پولدار تر از خودش رو میخوره تا بوده همین بوده تو جمع های سوپر پولدارها اکثرا حرف سر مال من بیشتره میگرده و به خدا به هم حسادت دارن یا فخر فروشی میکنن

آدم خوبه همیشه هم سطح یا کم درآمدتر از خودش نگاه کنه اینجوری حس شادتری توی زندگی موج میزنه 

من خیلی آدم دیدم کلی پول و مال و اموال بعد عمر طبیعی رفتن تو قبر بعد بچه هاشون سر اموال جنگ کردن وای خیلی بده وقتی میبینم همچین چیزا میگم وای اصلا پول زیاد خوب نیست خیلی غصه ناک و دردناکه مردنشون واقعا درس عبرته برام‌

دیگه فرقی نمیکنه این سوپر پولداره الان همه به طور عامیانه تومن میگن برای این‌چیزها بس که پول بی ارزش ...

اره اینی ک من گفتم دیگ خیلییییییییی پولداره و با اصالت و خاکی اصلا دنبال این نیس بگه من پولدارم من فلان و اینا... حتی بحثم میشه میگ من هیچی ندارم بابا بچهاش خیلی حساب میبرن ازش  گفتم مغازه زیاد داره حتی اجاره مغازهاشم از بچهاش میگرف میگف فردا منتظر من میشینین باید یاد بگیرن رو پا خودشون وایسن 

فک میکنی انقد بد نیس

۲۰ملیون وخورده ای

یجوری گفتی گفتم الان بالا ۱۰۰ میگیری 

پ درآمد ما از شما بیشتره 

یجوری گفتی گفتم الان بالا ۱۰۰ میگیری پ درآمد ما از شما بیشتره

خب چه کنم فکر کردی ۲۰ملیون کمه؟

خب چه کنم فکر کردی ۲۰ملیون کمه؟

اره کمه ۲۰ میلیون واقعا