2777
2789
عنوان

بچهاوقتی درحقتون ظلم میشه

71 بازدید | 5 پست

صبح بخیر

ببینین هرجی میخام انرژی مثبت باشم سرصبج نمیشه دلم از دیروز خیلی گرفته جوری ک چند بار گریه کردم

جاریم شوهرش فک میکنن منوشوهزم زندگیمون سرتره از لحاظ مادیات درصوزتی ک ارامش زندگی اونا بیشتره منم شوهرم سقره همیشه خدا این دوتا نشستن یجورایی حرص من دربیارن الانم ک سر اومدن شوهرم ازسفر پیشم یکارایی کردن شوهرم سفرش دیرتر بیوفته مفصله 

نقشه کشیدن ولی اخه چرا خدا ادمایی ظالم رو میزاری ب هدفشون برسن خدایا هرسال شوهرم نی این دوتا زنوشوهر یجوری جالگیری میکنن ازمن

ببینین دیشب اینقد دلم گرف جلو خود،شوهرم داداششو نفرین کردم امیدوارم زوز خوش،نبینه 

شوهرم میگه تهش میگذره منم میام اما اینقد خستم یروزم برام یروزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میگفتی چه اذیت هایی میکنن من راهنماییت میکردم

شوهرمو داداشش،شریکی تو ی،شهز دیگه مغازه دارن بعد الان نوبت مرخصی شوهرمنه این داداشه بیشعور هی ب ی بهونه نمیره سر کار ک شوهرمنم بتونه هی طولش میده 

شوهرمو داداشش،شریکی تو ی،شهز دیگه مغازه دارن بعد الان نوبت مرخصی شوهرمنه این داداشه بیشعور هی ب ی به ...

عزیزم این وظیفه شوهرته که محکم تو روی برادرش وایسه .وبگه منم خستم یا کار دارم یا هزار چیز دیگه .ولی تو با شوهرت بحث نکن .مثلا بگو دلتنگی امونم بریده از این حرفا

2790
2778
2791
2779
2792