2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دختر من دو روز تب کرد. خوب شد دوباره یکی دو روز تب کرد. سرفه هم داشت. خودمم گرفتم ازش ریه م داغونه الان. ماسک بزن خودت نگیری

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

من دیروز فیلم یه دکتر رو برای همین ویروس دیدم گفت۳ الی ۷ روز زمان میبره در افراد مختلف متغیر هستش

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

خودمم بدن درد هستم

آخی 

امیدوارم نگرفته باشی. تا میتونی مایعات گرم بخور از تنت دربیاد. آب لیمو و عسل بخور. 

نگران تب هم نباش. فقط با دارو و پاشویه کنترل کن بالا نره. بچه ها زودتر خوب میشن

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

تبش با هیچی پایین نمیاد اگرم بیاد اونم یکی دوساعته

واسه دختر منم همین بود

اگر خیلی نیومد پایین مجبوری ببری درمانگاه. دکتر به من گفت اگر کنترل نشد باز بیاریدش

غذا تقویتی چی بهش بدم؟

اگر آب گوشت میخوره خیلی خوبه. آبگوشت نه ها

خاکشیر تبش رو پایین میاره. مایعات فراوون

آب میوه طبیعی

سوپ

تبش با هیچی پایین نمیاد اگرم بیاد اونم یکی دوساعته

منم خیلی استرس گرفتم دو تا بچه دارم دیشب یه فیلم که دیدم میگفت بیمارستان های قم تکمیل شده همه هم بچه بودن ای کاش مدارس غیر حضوری کنن تا کل کشور رو نگرفته 

پارسال همین جوری الکی و بی دلیل تعطیل میکردن اون وقت امسال اینجوریه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم