2777
2789
عنوان

شوهرم دزدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 85 پست
دقیقا حرف شوهرم

یه چی میگم .حرف من نیس .دوسه روز پیش شبکه افق یکی خاطره تعریف کرد .خوب گوش کن 

گفت یه نفری دهه ۷۰ مبلغ ۹۰ میلیون زکات پرداخت کرده تو اصفهان.همون آدم الان در سال ۱۴۰۴ مددجوی کمیته امداده 😐😐. 

دم شوهرت گرم  که تفکراتمون یکیه 😊😊

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم چیزی به اسم حلال و حرام نبوده از اول اونی که عرضه داره میخوره .اونی که عرضه نداره میگه حرومه

شما که یه جای دیگه ادعات میشه هر چی از دولت بکنی، حلاله، چون داره مالیات میگیره!

که اصلا کاری ندارم فلسفه مالیات رو!

اگر فکر میکنی کارش بده، پس بد نیست!

عرضه داشته!

شما هم نهایتا حرصت بگیره بابت مالیات، با دله دزدی از اینور اونور بتونی شکم خودت رو سیر کنی:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

برو خبر بده ولی بهشون بگو به شوهرت بگن دوربین های کوچه رو چک کردیم بذار قبل از اینکه عادت کنه به مال حروم دمش چیده بشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

فدات شم چیزی به اسم حلال و حرام نبوده از اول اونی که عرضه داره میخوره .اونی که عرضه نداره میگه حرومه

کاشکی شما منطقتون برای خودتون نگه میداشتین ..همه جا اظهار نظر نمیکردین.پس‌بابک‌زنجانی وهزارتایی که اختلاص‌کردن خوردن نوش جونشون

کاشکی شما منطقتون برای خودتون نگه میداشتین ..همه جا اظهار نظر نمیکردین.پس‌بابک‌زنجانی وهزارتایی که ا ...

محض اطلاع سرکار خانم همون بابک زنجانی الان آزاد شده و در شرف راه اندازی ناوگان اتوبوسرانی لوکس خودشه .اطلاعات نداری 🤐

محض اطلاع سرکار خانم همون بابک زنجانی الان آزاد شده و در شرف راه اندازی ناوگان اتوبوسرانی لوکس خودشه ...

حالا هرچی خورد که.از نظر شما پس عرضه داشته نوش جونش

از گوشت سگ حرومتره.مال این مردم بد بخت بیچاره

[QUOTE=401639224]شما که یه جای دیگه ادعات میشه هر چی از دولت بکنی، حلاله، چون داره مالیات میگیره! که اصلا کاری ندارم ...[/QUOTEباشه باشه  حق با شماست

من دزد .شما مومن خداشناس