2777
2789

خونمون ویلاییه و تو حیاطمون یه درخت بزرگ توت داریم من خیلی دوستش دارم همسایمون غیر مجاز ساخت کرد طبقه ی دوم ک پسرش و عروسش بشینن واقعا غیر مجازا جلو نور و گرفت و ما هیچی نگفتیم گفتیم گناه دارن حالا شاخای درخت ما میره بالا اصلا ربطی ب خونه اش نداره همش میاد میبره شاخه هاشو من دلم کبابه برای درختمون چند روز پیش بهش گفتم نبر شروع کرد فحاشی پدرم میگه برم شکایت کنم غیر مجاز ساخت کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اگر که البته غیرمجاز هست پدرتون می‌تونه شکایت کنه منم حقوق می‌خونم سوالی داشتی در خدمتم

اره ولی من میگم گناه داره بهش گفتم نبر گناه داره پسر بزرگم دارن گفتم جلوی دید و گرفته من راحت میام تو حیاط پسرات بیان رو پشت بوم راحت دید دارن ب حیاط حداقل دیوار چینی کنین گفت حالا خوب تحفه ای هستی بیان نگاه کنن و بدتر کلی از شاخه هاشو با اره کند ریخت وسط حیاط تا پدرم زنگ زد شوهرش اومد بردش تو میترسم درخت خشک بشه😔