2821
2789
عنوان

لعنت کرونا

168 بازدید | 16 پست

داغونم کرد 

نابودم ، امشبم بخاطر حالت تهوع معده درد بیدار موندم

فک کن کرونا داشته باشی ، پریودم باشی

یعنی اصلا حال خوشی ندارم 

من خودم پریودم اینقدر سنگینه که نگو

حال خوشی ندارم

دست از سر مابردار

یاد این اهنگه افتادم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه کرونا هنوزم هست؟ 😭

آره عزیزم یک ویروس هیچ وقت از بین نمیره فقط ضعیف تر میشه مثل آنفلوآنزا 

چون اکثرا واکسنش رو زدن یا گرفتن قبلاً الان دیگه ضعیف تر عمل می‌کنه 

یعنی مثل کرونای چند سال پیش نیست

دقیقا مصداق منه

منم هفته ی پیش تالار ولیمه مادرشوهرم بود همون روز هم پریود شدم هم مریض

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مگه کرونا هنوزم هست؟ 😭

آره یه ویروس اومده همه دارن میگیرن شدید شده حتی بخاطرش مدارس قم تعطیل کردن ولی نمیگن مردم نترسن گفتن ویروس جدید . 

ولی چند جا خوندم همون کروناست ولی یه سویه خفیف تر

قشنگ همون علائم کرونا رو دارع 

بدن درد شدید ، گیجی ، تهوع ، استفراغ ، سر درد ، تب و لرز ، سه روز تب مداوم تا ۳۹ درجه داشتم به هیچ عنوان پایین نمی یومد . 

آره یه ویروس اومده همه دارن میگیرن شدید شده حتی بخاطرش مدارس قم تعطیل کردن ولی نمیگن مردم نترسن گفتن ...

اخه من اونو گرفتم ولی فکر نمیکردم کروناست واکسنش رو زده بودم ، خیلی بد بود لامصب دو هفته گیج میزدم صدام در نمیومد 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

اخه من اونو گرفتم ولی فکر نمیکردم کروناست واکسنش رو زده بودم ، خیلی بد بود لامصب دو هفته گیج میزدم ص ...

من چند سال پیش گرفته بودم علائمش همینا بود بخاطر همین تا گرفتم گفتم کروناست مخصوصا اصلا میل به آب نداشتم .

مادرشوهرت براتون سوغاتی مریضی آورد 🤣🤣🤣 شوخی کردم

نه همیشه اینجوریه کاراش خوب پیش نمیره تازه خواهرشم چند روز بعد رفتنش سکته کرد

آره یه ویروس اومده همه دارن میگیرن شدید شده حتی بخاطرش مدارس قم تعطیل کردن ولی نمیگن مردم نترسن گفتن ...

بهداشت دقیقا دوهفته پیش اعلام کرد آنفولانزا و کرونای خفیف تا دوهفته سه هفته دیگه وارد ایران میشه چون توی منطقه درگیرش هستن 

و این شد 

بلا به دور از همه 

لطفا به بچه های مهدکودک و محصلتون زیاد تاکید کنید دست به صورت و دهن نزن و هر زنگ تفریح دستشون بشورن و اگر احساس سرماخوردگی کردن یا نفرستید مدرسه و یا حتما و حتما با ماسک باشن تا بقیه نگیرن 

بهتره سالمندان در فضاهای سر بسته ماسک استفاده کنن 

شستن دستها با اب و صابون خیلی خیلی مهمه وقتی از بیرون می‌اید و یا میخواید غذا بخورید