2777
2789
عنوان

همه چی عصبانیم میکنه

59 بازدید | 5 پست

ولی بعضی از بیماریا فقط با عصبانی شدن ایجاد میشن و درمانم ندارن یا اگه دارن من نمیدونم. خیلی زیاد پیگیری میخواد اگرم درمان داشته باشه.

مثلا من یک بار تو دعوا انقد عصبانی شده بودن که لیوان اب تو دستم داشت می لرزید و بعد دعوا هم زیر بغلم احساس میکردم که درد میکنه و شب خابیدم از فرداش دیگه هر روز سمت قلبم درد میکرد و الان بعد دو سال دیگه به دردش عادت کردم هر روز یا یه روز درمیون هست!! واقعا عجیب

کاش میتونستم عصبانی نشم دیگه کلا ولی همین اتفاقی که برام افتاده ام هم عصبانیم میکنه هر لحظه دائما عصبانیم :(

دکتر نرفتی بعدش؟

ازمایش خون و نوار قلبم که نرمال بود سونوی سینه رفتم گفت تغییرات فیبروکیستیک سینه. حالا نمیدونم قبلشم اون فیبروکیستیکو داشته ام یا نه ولی اون درده بعد عصبانی شدن شروع شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش خون و نوار قلبم که نرمال بود سونوی سینه رفتم گفت تغییرات فیبروکیستیک سینه. حالا نمیدونم قبلشم ...

فیبرو کیستیک همون کیسته؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نه انگار که فرق دارن. بعضیا ام میگن فرقی ندارن فیبروکیستیک همون کیستای کوچیک پراکندست

منم کیست دارم پس از عصبانیته

من ی دوره خیلی سخت روپشت سرگذاشتم نمیدونم‌بخاطراونه یا از قبل داشتم آخه لامصب نشونه ای هم نداره

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست