2777
2789

منم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید

نمیدونم از وقتی یادمه ناراحت بودم

ازعشقت جداشدی از مادروپدرت دلخوری از وضعیت جانعه ازکار پول درآمد از خواهر یاخواهر خوب نداشتن از دوست خوب نداشتن ازتنهایی ازچی  قطعا فکرکنی درناخودآگاهت ذخیره ان علل ناراحتی هاتو پیدامیکنی اینم بگم الان هممون ناراحت وافسرده ایم هیچی دیگه شفا ومزه نمیده وآدم دلش تنهایی میخواد

ازعشقت جداشدی از مادروپدرت دلخوری از وضعیت جانعه ازکار پول درآمد از خواهر یاخواهر خوب نداشتن از دوست ...

خدا یکیو اورد تو سرنوشتم که وابستش شدم اما نمیشد باهم بمونیم تحت هیچ شرایطی من با اون بزرگ شده بودم ، رشتمو دوس ندارم ، از خانوادم دورم و... کلی چیز باهم داره بهم فشار میاره نمیدونم برا کدومش گریه کنم 

خدا یکیو اورد تو سرنوشتم که وابستش شدم اما نمیشد باهم بمونیم تحت هیچ شرایطی من با اون بزرگ شده بودم ...

منم اوتقور فکر مشغولی ودرد دارم که موندم ناراحت کدومش باشم بیخیال باید بیخیال باشیم مشکلات زیاااادن زیاااااد