2777
2789
عنوان

نظر شخصی

116 بازدید | 10 پست

یه چیزی که نظر شخصی و برداشت خودم از یه سری آدماست اینه که بعضیا اعتقادشون به خدا و پیامبر و امام و امام زاده ها صرفا به خاطر اینه که خواستشون رو برآورده کنه یا به اصطلاح حاجتشونو بده

مثلا هر مراسم مذهبی میشه تنها میگن حاجتم رو بدم کمکم کن و مشکلم رو حل کن و...

نمیگم بده ها تا یه حدی قابل قبوله ولی حس میکنم اگه اصلا قرار نبود اماما و امامزاده ها خواسته ی کسی رو برآورده کنن خیلیا اصلا بهشون اعتقاد نداشتن چون اعتقادشون فقط به خاطر خواسته ایه که از اون امام یا امامزاده یا پیامبر یا...دارن.

با شما مخالفم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دقیقا مثل این میمونه که بگیم هرکس به امکان وجود خدا معتقده فقط برای دریافت حاجت و خواسته هاش از سمت خداس

نمیگم نیست

ولی نه برای همه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

راستش خدا و پیغمبر برای ادمهاییه که یه مشکل و گرفتاری تو زندگیشون دارن یعنی با خدا بودن بهشون کمک می‌کنه تحمل اون مشکل راحتتر بشه 

خیلی هارو دیدم خیلیاااا که تا به جایی رسیدن اعتقادات خودشون رو هم گذاشتن کنار نه اینکه آدمهای بدی بشم نه صرفا دیگ در اون حد درگیر خدا و پیغمبر نشدن 

این دقیقا مثل این میمونه که بگیم هرکس به امکان وجود خدا معتقده فقط برای دریافت حاجت و خواسته هاش از ...

به نظر رابطه آدما با خدا اینجوری نیست درسته خواسته هاشونو بهش میگن ولی یه شناختی از خدا دارن که آفریننده اس مهربونه و ... مثلا تو همین سایت شما بگی امامزاده x خواسته ی منو برآورده کرده خیلیا اصلا نشناخته (حتی ممکنه امامزاده xاصلا وجود نداشته باشه)یهو عاشق اون امامزاده میشن و نذر و نیاز که مشکل منم حل کن

جالب نیست انگار اصلا علاقشون قلبی نیست

با شما مخالفم.

راستش خدا و پیغمبر برای ادمهاییه که یه مشکل و گرفتاری تو زندگیشون دارن یعنی با خدا بودن بهشون کمک می ...

چیز جالبی نیست

من بلد نیستم خوب توصیف کنم ولی حس میکنم این دین و ایمون نیست.

با شما مخالفم.

به نظر رابطه آدما با خدا اینجوری نیست درسته خواسته هاشونو بهش میگن ولی یه شناختی از خدا دارن که آفری ...

می‌فهمم عزیزم درباره خیلی ها این موضوع درسته

ولی درباره خیلی ها هم نه

ولی به همین شکل رابطه بعضی افراد با خود خدا هم همینه ،خیلی ها فقط برای دریافت احتیاجات باهاش حرف میزنن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

موافقم. درسته در مورد همه نیست ولی به نظر منم برای خیلیا اینطوره. بارها اینجا تاپیک هایی دیدم با عناوین دیگه با خداقهرم، چرا صدای منو نمیشنوه، دیگه نماز نمیخونم چون حاجت منو نداده و ...

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "